Cafea de specialitate MABÓ Costa Rica San Isidro Volcan Azul

Cafea de specialitate MABÓ Costa Rica San Isidro Volcan Azul

79,00 lei300,00 lei

+

Cafeaua de specialitate MABÓ Costa Rica San Isidro Volcan Azul este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele.

Cafeaua de specialitate MABÓ Costa Rica San Isidro Volcan Azul, procesată anaerobic natural, face parte din categoria MABÓ Black Rarities și te va încânta cu notele sale de lime, struguri albi și ciocolată.

La începutul secolului al XIX-lea, când producția de cafea era la începuturile sale în America, fără să știe, doi pionieri și antreprenori, Alejo C. Jiménez în Costa Rica și Wilhelm Kahle în sudul Mexicului, împărtășeau același vis: „Să producă cea mai bună cafea din lume” pentru a satisface noua piață europeană de gurmanzi exigenți.

Astăzi, descendenții acestor fermieri vizionari încă produc cafea în conformitate cu aceleași idealuri de excelență și calitate superioară care i-au inspirat pe strămoșii lor și continuă tradiția în Costa Rica.

Procesul de producție începe cu plantarea arborilor de cafea pe sol vulcanic extrem de fertil, la peste 1400 de metri deasupra nivelului mării (SHB), în 3 regiuni diferite din Costa Rica.

În prezent, descendenții lui Don Alejo C. și Don Wilhelm doresc să îmbunătățească și mai mult principiile de calitate moștenite de la fondatorii noștri, adăugând valoarea conservării resurselor naturale, prin achiziționarea de extensii de pădure tropicală naturală pentru protecția și conservarea acesteia. Aceste fapte, nu doar cuvinte, sunt mici acțiuni întreprinse de o singură familie pentru a reduce poluarea aerului și încălzirea globală.

Varietatea Arabica San Isidro

San Isidro este un cultivar costarican selectat din linii ale varietății portugheze T5296, care la rândul său este un hibrid între Timor H382-2 și Villa Sarchi. A fost numit după orașul cel mai apropiat de una dintre fermele familiei unde au avut loc experimentele pentru a dezvolta o varietate rezistentă cu potențial de înaltă calitate și randament ridicat.

Fermentare Naturală Anaerobă

Fermentarea anaerobă este un proces în care cireșele de cafea sunt plasate în rezervoare de fermentarea fără aer pentru câteva zile (în funcție de rezultatul dorit); în cazul nostru, fermentarea anaerobă durează 6 zile, după care sunt plasate pe paturi africane de uscare pentru un total de 8 zile. După aceasta, procesul de uscare continuă 24 de ore într-o Guardiola. Acesta este un proces emergent care câștigă rapid popularitate datorită aromelor incredibile și unice pe care le poate produce prin fermentarea anaerobă.

Savurează

Atunci când vrei să ai o zi ca o vacanță!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Costa Rica
Regiune: Alajuela, Central Valley
Producător: Alejo Castro Kahle, Hacienda Colima, Volcan Azul
Procesare: Anaerobic natural
Varietate: San Isidro
Altitudine: 1.400 m
Scor degustare: N/A
Anul recoltei: 2024
Note cupping: Ciocolată, High sweetness, Lime, Medium creamy body, Struguri albi, Low to Medium Acidity
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 200 g, 500 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot, V60
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjit cu: PROBAT P12
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Costa Rica San Isidro Volcan Azul este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Cafeaua de specialitate MABÓ Costa Rica San Isidro Volcan Azul face parte din categoria MABÓ Black Rarities și te va încânta cu notele sale de lime, struguri albi și ciocolată.

Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Costa Rica San Isidro Volcan Azul este disponibilă în pungi de 200, 500 și 1.000 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0