Cafea de specialitate MABÓ Columbia Popayan DECAF

Cafea de specialitate MABÓ Columbia Popayan DECAF

59,00 lei212,00 lei

+

Această cafea de specialitate MABÓ Columbia Popayan DECAF este prăjită de Bogdan Georgescu, vice campion mondial și campion național la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele de specialitate MABÓ.

Cafeaua de specialitate MABÓ Columbia Popayan DECAF este decofeinizată prim metoda de decofeinizarea cu trestie de zahăr ce utilizează un compus natural, acetatul de etil (EA = ethyl acetate) pentru a decofeiniza cafeaua. AE utilizat în acest proces este derivat din melasă (un produs secundar al producției de zahăr). Fiind un produs natural, procesul este etichetat ca „decofeinizat în mod natural”.

Cafeaua verde este scufundată într-un rezervor umplut cu apă și AE pentru a începe procesul de decafeinizare. AE se leagă în mod natural de compușii cafelei, permițând să apară decofeinizarea.

Procesul durează undeva la 24 de ore și elimină aproximativ 98-99% din cofeină, obținându-se o cafea ușoară, fină, cu dulceață naturală și aciditate medie.

Pur și simplu delicioasă – doar fără cofeină.

Consumul de decaf este o modalitate excelentă de a savura o cafea bună fără să vă faceți griji cu privire la efectele secundare ale unei cantități prea mari de cafeină, păstrând beneficiile pentru sănătate ca și cafeaua obișnuită, dar niciunul dintre efectele secundare.

Femeile însărcinate, adolescenții și persoanele care iau anumite medicamente pot opta, de asemenea, pentru cafeaua decafeinizată în locul cafelei obișnuite.

Cauca este cunoscut pentru producția de cafea în microregiunile de est și centru din munți și aproape de orașul Popayan. Muntele Caucai sunt pretabile pentru producerea de cafea de calitate de la mare altitudine si proximitatea de ecuator si muntii din jur care protejeaza cafeaua de umiditatea Pacificului si de alizeele sudice. Rezultatul este, prin urmare, un climat stabil pe tot parcursul anului, cu un sol vulcanic bogat.

Regiunea are 92.674 de hectare în producție de cafea, iar departamentul este unul dintre cele mai complexe locuri din Columbia din punct de vedere social. Pe acest pământ trăiesc împreună descendenții occidentali din Popayan, capitala, și indigenii din munți sau din zone mai izolate.

Savurează

Atunci când vrei să savurezi o cafea bună, chiar dacă e miezul nopții!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Columbia
Regiune: Cauca
Producător: Centrul Cooperativ Indigen Cauca
Procesare: Decofeinizarea cu trestie de zahăr
Varietate: Castillo, Caturra, Colombia
Altitudine: 1.500 – 2.100 m
Anul recoltei: 2022
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 500 g, 1000 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Fără cofeină
Prăjit cu: PROBAT P5
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Columbia Popayan DECAF este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Cafeaua de specialitate MABÓ Columbia Popayan DECAF este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame, 500 de grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ se regăsește în aproximativ 60 de cafenele din țară și străinătate.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0