Cafea de specialitate MABÓ Columbia Condor Project

Savurează

Atunci când vrei să începi ziua cu un espresso special.

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate MABÓ Columbia Condor Project

56,00 lei203,00 lei

+

Cafeaua de specialitate MABÓ Columbia Condor Project (spălată) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele.

Pitalito, Bruselas și Timana, Huila, sunt locurile unde își desfășoară activitatea cele 96 de femei independente care fac parte din Forest Academy și din proiectul HUILA CONDOR. Acest grup de femei fermier livrează cafeaua lor la o unitate din Huila, unde echipa de calitate o primește și o evaluează. Această regiune aspiră să genereze schimbări și să devină un reper în lumea cafelei de specialitate.

Fiind motivați de calitate, se organizează constant ateliere pentru producători, acoperind procesele de fermentare, uscare și degustarea propriilor lor cafele. Le este asigurată o plată directă și corectă, oferind între 18-20% peste rata de piață, cu 50% plătit direct în conturile femeilor. Organizăm o competiție internă între producători pentru a promova și a oferi vizibilitate cafelelor și îmbunătățirilor aduse. Competiția se numește THE FOREST SILVER CUP

Prin acest proiect, nu doar impactează industria și viețile acestor femei, ci contribuie și la comunitățile lor, familiile lor și progresul general al regiunii. Această inițiativă, care se concentrează pe producția de cafea în anumite regiuni din Columbia, colaborează strâns cu comunitățile de fermieri.

Obiectivul este de a-i ajuta să își îmbunătățească procesele, să crească calitatea, să asigure o plată echitabilă și să stabilească trasabilitatea. Această inițiativă urmărește să conecteze direct acești fermieri cu prăjitori de cafea din întreaga lume și să aibă un impact tangibil asupra vieților acestor femei, în special prin oferirea de vizibilitate și sprijin într-o industrie dominată de bărbați, cum este cea a cafelei de specialitate.

Condor Project – Washed

Această cafea trece printr-un proces care începe cu selecția manuală a cireșelor roșii coapte, urmată de metoda tradițională spălată, cu timpi variabili de fermentație între 24 și 36 de ore. Uscarea se realizează prin expunerea la soare timp de 15 – 20 de zile.

Savurează

Atunci când vrei să începi ziua cu un espresso special.

Brand: MABÓ
Țară de origine: Columbia
Regiune: Tolima
Producător: Condor Project
Procesare: Spălare
Varietate: Castillo, Caturra, Colombia
Altitudine: 1.650 – 1.800 m
Scor degustare: N/A
Anul recoltei: 2024
Note cupping: Caramel, High body, Mandarine, Portocale, Vanilie, Low to Medium Acidity, Medium Sweetness
Prăjire: Espresso
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 500 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjit cu: PROBAT P12
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Columbia Condor Project (spălată) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Columbia Condor Project (spălată) este disponibilă în pungi cu gramaje de 250, 500 și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Profilul de prăjire espresso este potrivit pentru espresso & espressoare automate sau Moka pot.

Cafeaua de specialitate MABÓ Coffee se regăsește în aproximativ 60 de cafenele din țară și străinătate.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0
Cafea de specialitate MABÓ Columbia Condor Project

Echipa Coffeelicious.ro a plecat puțin în vacanță. Toate comenzile făcute în această perioadă vor fi procesate începând cu data de 16 octombrie. Mulțumim pentru înțelegere. O toamnă frumoasă!