Cafea de specialitate MABÓ Colombia Finca El Diviso DRIP BAG, 10 plicuri

Cafea de specialitate MABÓ Colombia Finca El Diviso DRIP BAG, 10 plicuri

69,00 lei

+

Cafeaua de specialitate MABÓ Colombia Finca El Diviso este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele.

Drip Bag este o opțiune practică și versatilă pentru prepararea cafelei care-ți oferă prospețime, ușurință în utilizare și portabilitate, ceea ce o face potrivită pentru diverse situații și nevoi, mai ales când nu ai echipamentele la îndemână să-ți prepari cafeaua preferată.

Cafeaua de specialitate MABÓ Colombia Finca El Diviso face parte din categoria MABÓ Black Rarities și te va încânta cu notele de căpșuni, vanilie și boabe de cacao.

Portabilitate: Cafeaua Drip Bag este ambalată individual în plicuri sigilate, ceea ce o face ușor de transportat și perfectă pentru a fi luată cu tine în călătorii, excursii sau la birou. Nu ai nevoie de echipamente speciale pentru a o prepara.

Ușurință în preparare: Procesul de preparare este extrem de simplu, deschizi plicul, atașezi plicul de marginile unei căni sau a unui pahar, torni puțină apă fierbinte (aprox 40 ml la 90˚) și aștepti 30 secunde. Apoi torni inca 150 ml de apă și aștepți cafeaua să se scurgă. Nu necesită cunoștințe avansate de barista și nu există riscul de a greși doza sau timpul de preparare.

Prospețime: Fiecare plic de cafea Drip Bag este sigilat individual, menținând prospețimea și aroma cafelei. Astfel, poți fi sigur că vei savura întotdeauna o cafea proaspătă.

Control: Cea mai bună cafea e cea care-ți place. De aceea, poți controla intensitatea cafelei ajustând cantitatea de apă folosită sau timpul de infuzare ca să obții o cafea mai puternică sau mai slabă în funcție de preferințele tale.

Economie de spațiu: Plicurile Drip Bag nu necesită mult spațiu de stocare.

Origine și Povestea Cafelei

El Diviso este un exemplu stralucitor al angajamentului pentru calitate si sustenabilitate. El Diviso reunește fermele cu două familii, El Diviso (Nestor și Adrian Lasso) și Las Flores (Jhoan Vergara), aproape de orașul Pitalito, din regiunea Huila din Columbia. Acest parteneriat a fost grozav deoarece acești 3 tineri și-au unit cunoștințele pentru a îmbunătăți calitatea cafelei obtinute.

Fermentare și Profil de Gust.

Ciresele sunt introduse in rezervoare ermetice, fara aer, unde sunt lăsate să fermenteze timp de 180 de ore (sau aproximativ 7,5 zile). Acesta este un proces complex, lent și controlat, în care enzimele naturale din boabele de cafea descompun treptat zaharurile și alte substanțe chimice din pulpă. Descopera de acest Pink Bourbon cu corp mediu, note distincte de capsuni si vanilie subtila pe final.

Savurează

Atunci când vrei să ai o dimineață ca o vacanță plină de aventuri!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Columbia
Regiune: Huila, Pitalito
Producător: Finca El Diviso, Nestor Neffer Lasso Zuñiga
Procesare: Natural Anaerobic 180h
Varietate: Pink Bourbon
Altitudine: 1.750 m
Scor degustare: N/A
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Boabe de cacao, Căpșune, High maltic acidity, High sweetness, Medium creamy body, Vanilie
Prăjire: OMNI light
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjit cu: PROBAT P12
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Colombia Finca El Diviso este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Cafeaua de specialitate MABÓ Colombia Finca El Diviso face parte din categoria MABÓ Black Rarities și te va încânta cu notele de căpșuni, vanilie și boabe de cacao.

Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.

Fiecare cutie MABÓ Colombia Finca El Diviso conține 10 plicuri de cafea

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0