Cafea de specialitate MABÓ - Brazil Fazenda Olhos d'Agua

Savurează

Atunci când ai chef să stai la povești cu cei mai buni prieteni!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate MABÓ - Brazil Fazenda Olhos d'Agua

49,00 lei167,00 lei

Golește
+

Cafeaua de specialitate MABÓ Brazil Fazenda Olhos d’Agua (natural) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele.

Familia are 25 de hectare de cafea plantate, iar soiurile cultivate sunt Topázio, Mundo Novo, IBC12, Arara. Tot procesul de la plantare, aplicarea defensive și îngrășăminte și gestionare sunt realizate de Cesar și tatăl său, proprietarii fermei. Au cumpărat terenuri mici în regiunea Cerrado Mineiro, unde produc cafea din 2002. Tatăl lui Cesar a lucrat în diferite ferme de cafea din anii ’80, unde a căpătat multă experiență din care a  învățat și fiul său, Cesar.

Ei folosesc o metodă numită fertirigare, în care aporturile sunt amestecate cu apă și irigate împreună, această tehnică este controlată prin picurare. Acest lucru face ca solul și copacii să absoarbă nutrienții în mod uniform. Ei fac culegere manuală selectivă la începutul culturii când culeg doar cireșe coapte care sunt mai întâi coapte pe vârful arborelui și mai târziu, folosesc utilaje pentru a culege restul de la fund.

De obicei, cooperativele din Brazilia cumpără cafea de la producători în funcție de prețul pieței locale, iar apoi revând cafeaua sau o exportă conform pieței din New York. La cooperativa unde isi depoziteaza cafeaua primesc mereu un plus la pret datorita calitatii bune a aspectului si gustului.

Savurează

Atunci când ai chef să stai la povești cu cei mai buni prieteni!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Brazilia
Regiune: Cerrado Mineiro, Minas Gerais
Producător: Cesar Queiroz de Almeida, Olhos d’Agua
Procesare: Natural
Varietate: IBC12, Topazio
Altitudine: 1.100 m
Scor degustare: N/A
Anul recoltei: 2021, 2022
Note cupping: Castane, Ciocolată, Fructată, High body, High sweetness, Lămâie
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 500 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjit cu: PROBAT P5
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Brazil Fazenda Olhos d’Agua (natural) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Brazil Fazenda Olhos d’Agua (natural) este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame, 500 de grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Coffee se regăsește în aproximativ 60 de cafenele din țară și străinătate.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Coș cumpărături
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0