Cafea de specialitate MABÓ Brazil Fazenda Barinas

Savurează

Atunci când ai chef să stai la povești cu cei mai buni prieteni!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate MABÓ Brazil Fazenda Barinas

54,00 lei190,00 lei

+

Cafeaua de specialitate MABÓ Brazil Fazenda Barinas este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele.

Ferma Barinas

Un amestec de istorie, credință și mister este ceea ce există la Barinas, care înseamnă în limba indigenă „unde vântul bate mai puternic”. Nume dat de proprietarul Márcio Borges în onoarea indienilor Araxás, care locuiau în regiune.

Înconjurat de pământ de formare geologică și bogății minerale, cum ar fi ape sulfuroase, niobiu și apatită. Pământuri în care trăiau mamiferele preistorice. Aici găsesc istoria strămoșilor și culturile lor.

Detalii de procesare: Anaerob natural indus de fermentație

Anaerob este un proces de fermentare, în care cireșele de cafea sunt introduse în rezervoare de fermentație fără aer timp de câteva zile (în funcție de rezultatul dorit), în cazul nostru fermentația anaerobă are loc timp de 5-7 zile, apoi sunt plasate pe paturi de uscare africane pentru o perioadă de timp de aprox 20 de zile. Acesta este un proces emergent care câștigă rapid popularitate datorită aromelor incredibile și unice pe care le poate produce din procesul cunoscut sub numele de fermentație anaerobă.

Savurează

Atunci când ai chef să stai la povești cu cei mai buni prieteni!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Brazilia
Regiune: Cerrado Mineiro, Minas Gerais, Araxa
Producător: Fazenda Barinas, Márcio Borges
Procesare: Anaerob natural indus de fermentație
Varietate: Topazio
Altitudine: 1.000 m
Scor degustare: N/A
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Aciditate citrică delicată, Banane, High sweetness, Migdale, Pepene galben, High Silky Body, Low Acidity
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 500 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjit cu: PROBAT P12
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Brazil Fazenda Barinas este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Brazil Fazenda Barinas este disponibilă în pungi cu gramaje de 250, 500 și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Coffee se regăsește în aproximativ 60 de cafenele din țară și străinătate.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0