Cafea de specialitate MABÓ Brazil Daterra

Savurează

Atunci când ai chef să te simți ca și când ai fost într-o vacanță exotică!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate MABÓ Brazil Daterra

68,00 lei273,00 lei

Golește
+

Cafeaua de specialitate MABÓ Brazil Daterra ((Bourbon Yellow Collection) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele.

Fermele Daterra sunt situate într-o zonă cu climă fermă și stabilă, ierni uscate-răcoroase și veri calde și umede… o condiție perfectă pentru cultivarea cafelei uimitoare. Fermele lor sunt una dintre cele mai vechi plantații de cafea din regiunea braziliană Cerrado și se numără printre cele mai bune zone producătoare de cafea din țară.

Daterra lucrează adesea cu mulți concurenți de cafea pentru a fi în fruntea inovației în procesarea cafelei pentru a crea cafele interesante și excepționale în fiecare an.

Agricultura durabilă era încă destul de necunoscută pentru Brazilia la momentul în care Daterra și-a început călătoria cafelei. Cum se poate lua ceva de pe pământ fără să-i facă rău? Simplu: împrumutați-l și apoi dăm înapoi.

Nu este vorba doar de a produce cea mai bună cafea din lume. Este vorba despre producerea cafelei pentru o lume mai bună.

COLLECTION by Daterra

Colecțiile DATERRA sunt cafelele de cea mai bună calitate de la ferma DARERRA. Sunt cele mai bune cafele din plantațiile lor și sunt complet procesate folosind Daterra Penta Process. Acestea sunt cafele care au un punctaj de 86-89, complet trasabile și utilizate de obicei ca origine unică.

Recunoașteri Daterra:
– Prima Fermă Rainforest Alliance din Brazilia;
– Prima fermă ecologică verificată pentru a îndeplini Modulul Climatic al Rețelei de Agricultură Durabilă;
– Câștigător al premiului „Prêmio Fazenda Sustentável 2015” de către Globo Rural, principala revistă agricolă din Brazilia, drept cea mai durabilă fermă din țară.

Variety Yellow Bourbon

Yellow Bourbon a fost dezvoltat din procesul natural de mutație, care are loc atunci când o plantă își modifică ADN-ul pentru a se dezvolta mai bine într-un mediu nou. Acest soi este o mutație de la Red Bourbon originară din Insula Bourbon. Când a fost plantat în Brazilia, condițiile de climă și sol au dus la dezvoltarea cireșelor galbene.

Yellow Bourbon are caracteristici intense de citrice și florale la pauză cu aciditate moale de fructe și citrice, cu o suprapunere de dulceață și textura miere-caramel, rezultând un aftertaste cremos.

Soiul Bourbon a fost introdus în Brazilia în jurul anului 1860 și de acolo s-a răspândit rapid spre nord în alte părți ale Americii de Sud și Centrale, unde este cultivat și astăzi, și a fost amestecat cu alte soiuri înrudite cu Bourbon. Este un soi înalt, caracterizat prin producție relativ scăzută, susceptibilitate la boli majore și calitate excelentă la ceașcă.

Savurează

Atunci când ai chef să te simți ca și când ai fost într-o vacanță exotică!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Brazilia
Regiune: Cerrado Mineiro, Minas Gerais
Producător: Daterra Coffee
Procesare: Natural
Varietate: Yellow Bourbon
Altitudine: 1.100 m
Scor degustare: N/A
Anul recoltei: 2021
Note cupping: Aciditate citrică echilibrată, Corp mediu, Floral, Fructată, High sweetness, Honey-Caramel
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjit cu: PROBAT P5
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ, Irmãs Pereira, Brazilia (pulped natural), este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ, Irmãs Pereira, Brazilia (pulped natural) este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Coffee se regăsește în aproximativ 60 de cafenele din țară și străinătate.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0