Cafea de specialitate GUIDO Peru Inambari

Savurează

Atunci când vrei să-ți începi dimineața cu o călătorie exotică!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate GUIDO Peru Inambari

45,00 lei

+

GUIDO Peru Inambari este o cafea de specialitate prăjită de cei de la GUIDO Coffee, în București.

Inambari este o mica cooperativă situată în Sandia Valey. În mod particular în acastă vale o inițiativă a UN a ajutat la reîmprospătarea plantațiilor de cafea cu o variatate intalnită rar în Peru și anume bourbon. Ca și rezultat, notele de cacao si nucșoară se îmbina parcă cu un jeleu de struguri dulci.

Peru Inambari este o cafea deosebit de versatilă și se potrivește majorității tipurilor de extracție. Mai puțin cunoscută drept origine față de zone frecvent întâlnite în industrie, cum ar fi Columbia sau Etiopia, Peru se remarcă in ultimii ani prin rezultate constante și o îmbunătătire semnificativa a calitații cafelelor.

În fiecare an ne-am dorit să avem în portofoliu o cafea din Peru însă acesta este primul an în care “nu am avut de ales” și găsiți la noi concomitent doua cafele de specialitate din această țară.

Peru Inambari este o cafea de specialitate din categoria CORE a celor de la GUIDO Coffee și te va încânta cu notele de struguri roșii, cacao și nucșoară.

Savurează

Atunci când vrei să-ți începi dimineața cu o călătorie exotică!

Brand: GUIDO Coffee
Țară de origine: Peru
Regiune: Sandia Valey
Producător: Inambari
Varietate: Blend
Procesare: Spălare
Altitudine: 1.600 – 1.800 m
Anul recoltei: 2022
Note cupping: Cacao, Nucșoară, Struguri roșii
Gramaj: 250 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Peru Inambari este prăjită la București, de GUIDO Coffee, una dintre primele prăjitorii de cafea de specialitate din România.

La GUIDO Coffee originile de cafea sunt selectate cu grijă, iar pentru fiecare dintre ele este testat și ales un profil de prăjire care să evidenţieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvăluie în ceașca fiecăruia.

De asemenea, cei de la GUIDO Coffee observă, testează și apoi recomandă perioada optimă de maturare a cafelelor GUIDO, respectiv numărul de zile de la prăjire în care boabele își dezvăluie buchetul cu claritate si eleganță.

După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.

Cafeaua de specialitate GUIDO Peru Inambari este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspăt prăjită este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile, în funcție de plasarea comenzii. Termenul nostru de livrare este influențat de faptul că cei de la GUIDO prăjesc cafeaua în fiecare săptămână și stocul de cafea proaspăt prăjită poate să varieze de la o zi la alta.

Peru Inambari este o cafea de specialitate din categoria CORE a celor de la GUIDO Coffee și te va încânta cu notele de struguri roșii, cacao și nucșoară.

În mod normal, cafelele din categoria CORE au o aciditatea scăzută, arome intense și sunt potrivite pentru majoritatea metodelor de preparare. Notele predominante sunt de ciocolată, caramel și nuci. Sunt cafele puțin pretențioase și te ajută să obții un produs la fel de bun ca în cafeneaua ta preferată.

Modul de preparare recomandat de GUIDO Coffee este espresso.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0