Cafea de specialitate GUIDO Papua Noua Guinee Kindeng

Cafea de specialitate GUIDO Papua Noua Guinee Kindeng

60,00 lei

+

GUIDO Papua Noua Guinee Kindeng este o cafea de specialitate prăjită de cei de la GUIDO Coffee, în București.

Este primul nostru lot din această țară exotică cu un potențial enorm pentru cafele surprinzătoare. Am remarcat o îmbunătățire a proceselor de producție care se reflectă și în ce regăsim în ceașcă. Notele de aromă sunt discrete, insă vin invelite de un corp plin într-o băutură structurată.

GUIDO Papua Noua Guinee Kindeng este o cafea de specialitate din categoria EXPLORE a celor de la GUIDO Coffee, care te va încânta cu notele de merișoare, cireșe negre și amaretto.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca pe o insulă exotică!

Brand: GUIDO Coffee
Țară de origine: Papua Noua Guinee
Regiune: Western Highlands
Producător: Kindeng Mill
Varietate: Bourbon, Typica, Arusha
Procesare: Natural
Note cupping: Merișoare, Amaretto, Cireșe negre
Gramaj: 250 g
Anul recoltei: 2023
Altitudine: 1.500 m
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Cold brew, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot, V60
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate GUIDO Papua Noua Guinee Kindeng este prăjită la București, de GUIDO Coffee, una dintre primele prăjitorii de cafea de specialitate din România.

La GUIDO Coffee originile de cafea sunt selectate cu grijă, iar pentru fiecare dintre ele este testat și ales un profil de prăjire care să evidenţieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvăluie în ceașca fiecăruia.

De asemenea, cei de la GUIDO Coffee observă, testează și apoi recomandă perioada optimă de maturare a cafelelor GUIDO, respectiv numărul de zile de la prăjire în care boabele își dezvăluie buchetul cu claritate si eleganță.

După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.

Cafeaua de specialitate GUIDO Papua Noua Guinee Kindeng este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspăt prăjită este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile, în funcție de plasarea comenzii. Termenul nostru de livrare este influențat de faptul că cei de la GUIDO prăjesc cafeaua în fiecare săptămână și stocul de cafea proaspăt prăjită poate să varieze de la o zi la alta.

GUIDO Papua Noua Guinee Kindeng este o cafea de specialitate din categoria EXPLORE a celor de la GUIDO Coffee, care te va încânta cu notele de merișoare, cireșe negre și amaretto.

Cafelele din categoria EXPLORE, de la GUIDO Coffee, au o aciditate mai crescută și sunt potrivite pentru cei care vor să experimenteze note fructate și florale. Puțină rigurozitate te va ajuta să le dezvălui caracterul unic. Experimentează și te asigur că nu te vei plictisi niciodată.

Modul de preparare recomandat de GUIDO Coffee este pentru espresso și filtru.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0