Cafea de specialitate GUIDO Indonezia Putra Gayo

Cafea de specialitate GUIDO Indonezia Putra Gayo

65,00 lei

+

GUIDO Indonezia Putra Gayo este o cafea de specialitate prăjită de cei de la GUIDO Coffee, în București.

Putra Gayo este o cafea excepțională, cu note deosebit de intense care ne-au uimit și încântat. Chiar dacă Indonezia nu are tradiție în astfel de procesări se pare că urmează o revoluție în ceea ce privește producția de cafea de specialitate de înaltă calitate în Oceania.

Iwannitosa Putra este proprietarul Putra Gayo, o stație de procesare și o fermă care deservește două subregiuni din Aceh, Sumatra. Ferma lor acoperă 250 de hectare cu aproximativ 275.000 de arbori de cafea de la Gayo 1, 2 și 3. Printre cafea, mulți arbori care fac umbră sunt cultivați precum Lamtoro, Banan, Portocal, Avocado și Jackfruit.

Iwannitosa este specializată atât în ​​cafea spălată, cât și în cea naturală, spre deosebire procesarea obișnuită în Sumatra, wet-hulled. Cafeaua naturală fermentează uscat timp de 10-12 ore, apoi se usucă timp de 30 de zile.

GUIDO Indonezia Putra Gayo este o cafea de specialitate din categoria EXPLORE a celor de la GUIDO Coffe care te va încânta cu note de kiwi, lavandă și afine uscate.

Savurează

Atunci când vrei să savurezi o cafea bună la orice oră!

Brand: GUIDO Coffee
Țară de origine: Indonezia
Regiune: Sumatra, Aceh
Producător: Ptra Gayo Mill
Varietate: Catimor, Ateng, Bor Bor, Timor
Procesare: Natural
Altitudine: 1.400 – 1.650 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Kiwi, Lavandă, Afine uscate
Gramaj: 250 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Cold brew, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot, V60
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate GUIDO Indonezia Putra Gayo este prăjită la București, de GUIDO Coffee, una dintre primele prăjitorii de cafea de specialitate din România.

La GUIDO Coffee originile de cafea sunt selectate cu grijă, iar pentru fiecare dintre ele este testat și ales un profil de prăjire care să evidenţieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvăluie în ceașca fiecăruia.

De asemenea, cei de la GUIDO Coffee observă, testează și apoi recomandă perioada optimă de maturare a cafelelor GUIDO, respectiv numărul de zile de la prăjire în care boabele își dezvăluie buchetul cu claritate si eleganță.

După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.

Cafeaua de specialitate GUIDO Indonezia Putra Gayo este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspăt prăjită este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile, în funcție de plasarea comenzii. Termenul nostru de livrare este influențat de faptul că cei de la GUIDO prăjesc cafeaua în fiecare săptămână și stocul de cafea proaspăt prăjită poate să varieze de la o zi la alta.

GUIDO Indonezia Putra Gayo este o cafea de specialitate din categoria EXPLORE a celor de la GUIDO Coffe care te va încânta cu note de kiwi, lavandă și afine uscate.

Modul de preparare recomandat de GUIDO Coffee este espresso sau ibric.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0