Cafea de specialitate GUIDO Honduras El Pitarrillo

Savurează

Atunci când vrei să-ți începi dimineața cu o cafea ca o vacanță!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate GUIDO Honduras El Pitarrillo

55,00 lei

+

GUIDO Honduras El Pitarrillo este o cafea de specialitate prăjită de cei de la GUIDO Coffee, în București.

Miguel Angel Paz deține ferma El Pitarrillo de la care am selectat „blind” amblele cafele din Honduras pe care le-am ales în această perioadă. Corpul este catifelat, reprezentativ pentru cafelele de altitudine medie din Honduras. Notele de biscuiți cu ciocolată sunt completate în retrogust de fructe uscate. Aciditatea este scăzută și plăcută.

GUIDO Honduras El Pitarrillo este o cafea de specialitate din categoria CORE a celor de la GUIDO Coffee și te va încânta cu notele de fructe confiate, biscuite și măr verde

Savurează

Atunci când vrei să-ți începi dimineața cu o cafea ca o vacanță!

Brand: GUIDO Coffee
Țară de origine: Honduras
Regiune: Copan
Producător: Miguel Angel Paz
Varietate: Parainema
Procesare: Spălare
Altitudine: 1.250 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Fructe uscate, Măr verde, Biscuiți cu ciocolată
Gramaj: 250 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate GUIDO Honduras El Pitarrillo este prăjită la București, de GUIDO Coffee, una dintre primele prăjitorii de cafea de specialitate din România.

La GUIDO Coffee originile de cafea sunt selectate cu grijă, iar pentru fiecare dintre ele este testat și ales un profil de prăjire care să evidenţieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvăluie în ceașca fiecăruia.

De asemenea, cei de la GUIDO Coffee observă, testează și apoi recomandă perioada optimă de maturare a cafelelor GUIDO, respectiv numărul de zile de la prăjire în care boabele își dezvăluie buchetul cu claritate si eleganță.

După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.

Cafeaua de specialitate GUIDO Honduras El Pitarrillo este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspăt prăjită este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile, în funcție de plasarea comenzii. Termenul nostru de livrare este influențat de faptul că cei de la GUIDO prăjesc cafeaua în fiecare săptămână și stocul de cafea proaspăt prăjită poate să varieze de la o zi la alta.

GUIDO Honduras El Pitarrillo este o cafea de specialitate din categoria CORE a celor de la GUIDO Coffee și te va încânta cu notele de fructe confiate, biscuite și măr verde

În mod normal, cafelele din categoria CORE au o aciditatea scăzută, arome intense și sunt potrivite pentru majoritatea metodelor de preparare. Notele predominante sunt de ciocolată, caramel și nuci. Sunt cafele puțin pretențioase și te ajută să obții un produs la fel de bun ca în cafeneaua ta preferată.

Modul de preparare recomandat de GUIDO Coffee este espresso și filtru.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0