Cafea de specialitate GUIDO Guatemala Marisol Ramirez

Cafea de specialitate GUIDO Guatemala Marisol Ramirez

60,00 lei

+

GUIDO Guatemala Marisol Ramirez este o cafea de specialitate prăjită de cei de la GUIDO Coffee, în București, și face parte din categoria EXPLORE.

Primul lot din Guatemala pe care l-am încadrat în categoria Explore vine cu note fructate, foarte dulci și blânde, așa cum ne-au obișnuit cafelele din această țară. Marisol este a treia generație de cultivatori de cafea și a reușit să îmbine excelent metodele tradiționale cu metode de procesare moderne învățate la JovemCafe.

GUIDO Guatemala Marisol Ramirez este o cafea de specialitate din categoria EXPLORE a celor de la GUIDO Coffee și te va încânta cu notele de portocală, măr galben și miere.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca în coffee shop-ul tău preferat!

Brand: GUIDO Coffee
Țară de origine: Guatemala
Regiune: Huehuetenango
Producător: Marisol Ramirez
Procesare: Spălare
Altitudine: 1.700 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Miere, Portocale, Măr galben
Gramaj: 250 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate GUIDO Guatemala Marisol Ramirez este prăjită la București, de GUIDO Coffee, una dintre primele prăjitorii de cafea de specialitate din România.

La GUIDO Coffee originile de cafea sunt selectate cu grijă, iar pentru fiecare dintre ele este testat și ales un profil de prăjire care să evidențieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvăluie în ceașca fiecăruia.

De asemenea observă, testează și apoi recomandă perioada optimă de maturare a cafelelor GUIDO, respectiv numărul de zile de la prăjire în care boabele își dezvăluie buchetul cu claritate si eleganță.

După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.

Cafeaua de specialitate GUIDO Guatemala Marisol Ramirez este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspăt prăjită este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile, în funcție de plasarea comenzii. Termenul nostru de livrare este influențat de faptul că cei de la GUIDO prăjesc cafeaua în fiecare săptămână și stocul de cafea proaspăt prăjită poate să varieze de la o zi la alta.

GUIDO Guatemala Marisol Ramirez este o cafea de specialitate din categoria EXPLORE a celor de la GUIDO Coffee și te va încânta cu notele de portocală, măr galben și miere.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0