Cafea de specialitate GUIDO Etiopia Idido

Savurează

Atunci când vrei să ai o dimineață ca o vacanță plină de aventuri!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate GUIDO Etiopia Idido

65,00 lei

+

GUIDO Etiopia Idido este o cafea de specialitate prăjită de cei de la GUIDO Coffee, în București.

Este primul lot de cafea procesată anaerobic din Etiopia pe care îl aducem. L-am ales fără ezitare pentru complexitatea notelor și pentru echilibrul gusturilor. Grupul de producători cunoscut sub numele de „Idido, Yirgacheffe” operează în cadrul „Proiectului Ama”.

Proiectul a fost înființat în 2023 cu obiectivul principal de a sprijini femeile fermiere și de a promova emanciparea femeilor în comunitățile lor. Istoria acestui grup își are rădăcinile în angajamentul său de a îmbunătăți rolul și contribuțiile femeilor în agricultura locală. Cooperativa a optat pentru practici ecologice, deși certificarea oficială nu a fost urmărită din cauza costurilor considerabile asociate verificării.

Amarech Ararso, este producătorul acestui lot. Numele ei înseamnă „a devenit frumoasă”. Ferma și stația ei de procesare se află în Hada și joacă un rol esențial în activitățile cooperativei. Amarech Ararso se aprovizionează cu cireșe de la fermierii locali și le prelucrează intern. Ferma se întinde pe 2 hectare și se află la o altitudine de 2050 de metri, creând condiții favorabile pentru cultivarea boabelor de cafea de înaltă calitate.

GUIDO Etiopia Idido este o cafea de specialitate din categoria EXPLORE a celor de la GUIDO Coffee, care te va încânta cu notele de cireșe, mango și ciocolată cu lapte.

Savurează

Atunci când vrei să ai o dimineață ca o vacanță plină de aventuri!

Brand: GUIDO Coffee
Țară de origine: Etiopia
Regiune: Yirgacheffe
Producător: Amarech Ararso
Varietate: Heirloom istoric
Procesare: Anaerobic natural
Note cupping: Ciocolată cu lapte, Cireșe, Mango
Gramaj: 250 g
Anul recoltei: 2023
Altitudine: 2.060 m
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Cold brew, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot, V60
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate GUIDO Etiopia Idido este prăjită la București, de GUIDO Coffee, una dintre primele prăjitorii de cafea de specialitate din România.

La GUIDO Coffee originile de cafea sunt selectate cu grijă, iar pentru fiecare dintre ele este testat și ales un profil de prăjire care să evidenţieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvăluie în ceașca fiecăruia.

De asemenea, cei de la GUIDO Coffee observă, testează și apoi recomandă perioada optimă de maturare a cafelelor GUIDO, respectiv numărul de zile de la prăjire în care boabele își dezvăluie buchetul cu claritate si eleganță.

După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.

Cafeaua de specialitate GUIDO Etiopia Idido este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspăt prăjită este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile, în funcție de plasarea comenzii. Termenul nostru de livrare este influențat de faptul că cei de la GUIDO prăjesc cafeaua în fiecare săptămână și stocul de cafea proaspăt prăjită poate să varieze de la o zi la alta.

GUIDO Etiopia Idido este o cafea de specialitate din categoria EXPLORE a celor de la GUIDO Coffee, care te va încânta cu notele de cireșe, mango și ciocolată cu lapte.

Cafelele din categoria EXPLORE, de la GUIDO Coffee, au o aciditate mai crescută și sunt potrivite pentru cei care vor să experimenteze note fructate și florale. Puțină rigurozitate te va ajuta să le dezvălui caracterul unic. Experimentează și te asigur că nu te vei plictisi niciodată.

Modul de preparare recomandat de GUIDO Coffee este în special pentru espresso, filtru și ibric.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0