Cafea de specialitate GUIDO Etiopia Arsosala

Savurează

Atunci când vrei să bei o cafea care să-ți facă ziua și mai specială!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate GUIDO Etiopia Arsosala

60,00 lei

+

GUIDO Etiopia Arsosala este o cafea de specialitate prăjită de cei de la GUIDO Coffee, în București.

Arsosala vine din nou să ne aducă acea paletă florală intensă pe care am găsit-o și în anul anterior. Este adevărat că în general căutăm acest profil de arome în care iasomia și florile „galbene” se întâlnesc cu zona fructată, de această dată, de citrice.

Arsosala este o stație de procesare înființată în 2015, care deservește în prezent aproximativ 1.200 de mici producători din Urga Woreda din Guji. Cireșele de cafea sunt culese coapte și pulpa se îndepărtează în aceeași zi, apoi fermentate peste noapte înainte de a fi spălate și uscate pe paturi înălțate. În mod obișnuit, durează 8-15 zile pentru a se usca boabele de cafea la soare și 15-20 de zile pentru a se usca atunci când cerul este înnorat.

GUIDO Etiopia Arsosala este o cafea de specialitate din categoria EXPLORE a celor de la GUIDO Coffee, care te va încânta cu notele de pomelo, iasomie și bergamotă.

Savurează

Atunci când vrei să bei o cafea care să-ți facă ziua și mai specială!

Brand: GUIDO Coffee
Țară de origine: Etiopia
Regiune: Guji
Producător: Arsosala
Varietate: Heirloom istoric
Procesare: Spălare
Note cupping: Bergamotă, Iasomie, Pomello
Gramaj: 250 g
Profil de prăjire: Espresso, Filtru
Scor degustare: 87+ în nota SCA
Anul recoltei: 2023
Altitudine: 1.800 – 1.900 m
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Cold brew, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot, V60
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate GUIDO Etiopia Arsosala este prăjită la București, de GUIDO Coffee, una dintre primele prăjitorii de cafea de specialitate din România.

La GUIDO Coffee originile de cafea sunt selectate cu grijă, iar pentru fiecare dintre ele este testat și ales un profil de prăjire care să evidenţieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvăluie în ceașca fiecăruia.

De asemenea, cei de la GUIDO Coffee observă, testează și apoi recomandă perioada optimă de maturare a cafelelor GUIDO, respectiv numărul de zile de la prăjire în care boabele își dezvăluie buchetul cu claritate si eleganță.

După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.

Cafeaua de specialitate GUIDO Etiopia Arsosala este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspăt prăjită este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile, în funcție de plasarea comenzii. Termenul nostru de livrare este influențat de faptul că cei de la GUIDO prăjesc cafeaua în fiecare săptămână și stocul de cafea proaspăt prăjită poate să varieze de la o zi la alta.

GUIDO Etiopia Arsosala este o cafea de specialitate din categoria EXPLORE a celor de la GUIDO Coffee, care te va încânta cu notele de pomelo, iasomie și bergamotă.

Cafelele din categoria EXPLORE, de la GUIDO Coffee, au o aciditate mai crescută și sunt potrivite pentru cei care vor să experimenteze note fructate și florale. Puțină rigurozitate te va ajuta să le dezvalui caracterul unic. Experimentează și te asigur ca nu te vei plictisi niciodată.

Modul de preparare recomandat de GUIDO Coffee este în special pentru espresso, ibric sau alte metode alternative.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0