Cafea de specialitate GUIDO El Salvador Bosque Lya

Cafea de specialitate GUIDO El Salvador Bosque Lya

50,00 lei

+

GUIDO El Salvador Bosque Lya este o cafea de specialitate prăjită de cei de la GUIDO Coffee, în București.

Finca Bosque Lya a căpătat faimă în cafeaua de specialitate în 2004 când a câștigat locul 1 la Cup of Excellence. De atunci se folosesc aceleași metode precise de procesare. Acest lot oferă aceleași caracteristici binecunoscute ale cafelelor din El Salvador, respectiv note ușor fructate suprapuse peste dulceața ciocolatei cu lapte.

GUIDO El Salvador Bosque Lya este o cafea de specialitate din categoria CORE a celor de la GUIDO Coffee și te va încânta cu notele de măr roșu, biscuite cu ciocolată și ceai negru.

Modul de preparare recomandat de GUIDO Coffee pentru această cafea este espresso.

Savurează

Atunci când vrei să-ți începi dimineața cu o cafea ca o vacanță!

Brand: GUIDO Coffee
Țară de origine: El Salvador
Regiune: Santa Ana
Producător: Finca Bosque Lya
Varietate: Red Bourbon
Procesare: Spălare
Altitudine: 1.430 – 1.760 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Ceai negru, Biscuiți cu ciocolată, Măr roșu
Gramaj: 250 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate GUIDO El Salvador Bosque Lya este prăjită la București, de GUIDO Coffee, una dintre primele prăjitorii de cafea de specialitate din România.

La GUIDO Coffee originile de cafea sunt selectate cu grijă, iar pentru fiecare dintre ele este testat și ales un profil de prăjire care să evidenţieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvăluie în ceașca fiecăruia.

De asemenea, cei de la GUIDO Coffee observă, testează și apoi recomandă perioada optimă de maturare a cafelelor GUIDO, respectiv numărul de zile de la prăjire în care boabele își dezvăluie buchetul cu claritate si eleganță.

După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.

Cafeaua de specialitate GUIDO El Salvador Bosque Lya este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspăt prăjită este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile, în funcție de plasarea comenzii. Termenul nostru de livrare este influențat de faptul că cei de la GUIDO prăjesc cafeaua în fiecare săptămână și stocul de cafea proaspăt prăjită poate să varieze de la o zi la alta.

GUIDO El Salvador Bosque Lya este o cafea de specialitate din categoria CORE a celor de la GUIDO Coffee și te va încânta cu notele de măr roșu, biscuite cu ciocolată și ceai negru.

În mod normal, cafelele din categoria CORE au o aciditatea scăzută, arome intense și sunt potrivite pentru majoritatea metodelor de preparare. Notele predominante sunt de ciocolată, caramel și nuci. Sunt cafele puțin pretențioase și te ajută să obții un produs la fel de bun ca în cafeneaua ta preferată.

Modul de preparare recomandat de GUIDO Coffee este espresso.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0