Cafea de specialitate GUIDO Congo Race Day

Savurează

Atunci când vrei să bei o cafea cu aromă de curse!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate GUIDO Congo Race Day

65,00 lei

+

GUIDO Congo Race Day este o cafea de specialitate prăjită de cei de la GUIDO Coffee, în București.

Este al doilea an în care continuăm colaborarea cu Alexandru „Dodo” Pițigoi, campionul național de viteză în coastă. Astfel, am adus la cererea lui acest lot în ediție limitată din RD Congo, Dodo având aventuri memorabile în această țară. 10% din valoarea vânzărilor vor ajunge la Panzi Foundation în RD Congo, care susține supraviețuitorii abuzurilor sexuale. Calitatea cafelei ne-a convins să o promovăm și noi în magazin și online.

Iată ce ne transmite Dodo: „În perioada de aproape trei ani petrecută în RD Congo, am ajuns să îndrăgesc locurile și oamenii care trăiesc acolo. Viața grea și eforturile pe care le fac fermierii pentru a cultiva o cafea de calitate extraordinară, mă determină să apreciez în mod deosebit această perlă a naturii de lângă lacul Kivu, în estul țării. Mă bucur că împreună cu Guido Coffee – cei care au reușit să găsească și să profileze excelent această delicatesă africană – am posibilitatea, la exact 10 ani după ce am ajuns prima dată în RD Congo, să pot oferi pasionaților de cafea și de motorsport o cafea unicat.”

Cultivată la altitudine între 1600 m – 1800 m, din soiurile Bourbon, Caturra și Catuai, Race Day Coffee Limited Edition 2023 are un profil de prăjire Omniroast. Notele aromatice intense, dulci și fructate, definesc cafeaua pe care vă propunem să o savurați așa cum un pilot de curse savurează fiecare viraj reușit sau trofeu obținut.

GUIDO Congo Race Day este o cafea de specialitate din categoria EXPLORE a celor de la GUIDO Coffee, care te va încânta cu notele de melasă, tartă de mere și lămâie.

Savurează

Atunci când vrei să bei o cafea cu aromă de curse!

Brand: GUIDO Coffee
Țară de origine: Congo
Regiune: Kivu
Producător: SOPACDI
Varietate: Bourbon, Catuai, Caturra
Procesare: Spălare
Note cupping: Lămâie, Melasă, Tartă de mere
Gramaj: 250 g
Anul recoltei: 2023
Altitudine: 1.800 – 2.400 m
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Cold brew, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot, V60
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate GUIDO Congo Race Day este prăjită la București, de GUIDO Coffee, una dintre primele prăjitorii de cafea de specialitate din România.

La GUIDO Coffee originile de cafea sunt selectate cu grijă, iar pentru fiecare dintre ele este testat și ales un profil de prăjire care să evidenţieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvăluie în ceașca fiecăruia.

De asemenea, cei de la GUIDO Coffee observă, testează și apoi recomandă perioada optimă de maturare a cafelelor GUIDO, respectiv numărul de zile de la prăjire în care boabele își dezvăluie buchetul cu claritate si eleganță.

După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.

Cafeaua de specialitate GUIDO Congo Race Day este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspăt prăjită este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile, în funcție de plasarea comenzii. Termenul nostru de livrare este influențat de faptul că cei de la GUIDO prăjesc cafeaua în fiecare săptămână și stocul de cafea proaspăt prăjită poate să varieze de la o zi la alta.

GUIDO Congo Race Day este o cafea de specialitate din categoria EXPLORE a celor de la GUIDO Coffee, care te va încânta cu notele de melasă, tartă de mere și lămâie.

Cafelele din categoria EXPLORE, de la GUIDO Coffee, au o aciditate mai crescută și sunt potrivite pentru cei care vor să experimenteze note fructate și florale. Puțină rigurozitate te va ajuta să le dezvălui caracterul unic. Experimentează și te asigur că nu te vei plictisi niciodată.

Modul de preparare recomandat de GUIDO Coffee este pentru espresso și filtru.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0