Cafea de specialitate GUIDO Columbia Tesalia Teruel

Cafea de specialitate GUIDO Columbia Tesalia Teruel

50,00 lei

+

GUIDO Columbia Tesalia Teruela este o cafea de specialitate prăjită de cei de la GUIDO Coffee, în București.

Huila este o regiune în nord vestul Columbiei cunoscută pentru zone cu microclimat propice pentru cultivarea cafelei. Spiritul inovator și responsabil al locuitorilor acestei regiuni a determinat ca acest lot regional să obțină un punctaj bun și să se încadreze în linia cafelelor columbiene din categoria Core.

Cu o aciditate mai scăzută și note proeminente dulci de marzipan, este o cafea care se poate savura ușor  pe tot parcursul zilei. Aceste calități o recomandă atât pentru espresso cât și la filtru sau infuzie.

GUIDO Columbia Tesalia Teruel este o cafea de specialitate din categoria CORE a celor de la GUIDO Coffee, care te va încânta cu notele de nuci pecan, marzipan și mandarine.

Savurează

Atunci când vrei să bei o cafea bună din Columbia!

Brand: GUIDO Coffee
Țară de origine: Columbia
Regiune: Huila
Producător: ferme mici din regiune
Varietate: Castillo, Caturra, Tabi
Procesare: Spălare
Note cupping: Mandarine, Marțipan, Nuci pecan
Gramaj: 250 g
Anul recoltei: 2023
Altitudine: 1.600 – 1.700 m
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Cold brew, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot, V60
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Columbia Tesalia Teruela este prăjită la București, de GUIDO Coffee, una dintre primele prăjitorii de cafea de specialitate din România.

La GUIDO Coffee originile de cafea sunt selectate cu grijă, iar pentru fiecare dintre ele este testat și ales un profil de prăjire care să evidenţieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvăluie în ceașca fiecăruia.

De asemenea, cei de la GUIDO Coffee observă, testează și apoi recomandă perioada optimă de maturare a cafelelor GUIDO, respectiv numărul de zile de la prăjire în care boabele își dezvăluie buchetul cu claritate si eleganță.

După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.

Cafeaua de specialitate GUIDO Columbia Tesalia Teruela este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspăt prăjită este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile, în funcție de plasarea comenzii. Termenul nostru de livrare este influențat de faptul că cei de la GUIDO prăjesc cafeaua în fiecare săptămână și stocul de cafea proaspăt prăjită poate să varieze de la o zi la alta.

GUIDO Columbia Tesalia Teruel este o cafea de specialitate din categoria CORE a celor de la GUIDO Coffee, care te va încânta cu notele de nuci pecan, marzipan și mandarine.

Cafelele din categoria CORE au o aciditatea scăzută, arome intense și sunt potrivite pentru majoritatea metodelor de preparare. Notele predominante sunt de ciocolată, caramel și nuci. Sunt cafele puțin pretențioase și te ajută să obții un produs la fel de bun ca în cafeneaua ta preferată.

Modul de preparare recomandat de GUIDO Coffee este în special pentru espresso, filtru sau ibric.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0