În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.
Cafeaua de specialitate GUIDO Columbia Milán este prăjită la București, de GUIDO Coffee, una dintre primele prăjitorii de cafea de specialitate din România.
La GUIDO Coffee originile de cafea sunt selectate cu grijă, iar pentru fiecare dintre ele este testat și ales un profil de prăjire care să evidenţieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvăluie în ceașca fiecăruia.
De asemenea, cei de la GUIDO Coffee observă, testează și apoi recomandă perioada optimă de maturare a cafelelor GUIDO, respectiv numărul de zile de la prăjire în care boabele își dezvăluie buchetul cu claritate si eleganță.
După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.
Cafeaua de specialitate GUIDO Columbia Milán este disponibilă în pungi de 200 de grame.
Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspăt prăjită este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile, în funcție de plasarea comenzii. Termenul nostru de livrare este influențat de faptul că cei de la GUIDO prăjesc cafeaua în fiecare săptămână și stocul de cafea proaspăt prăjită poate să varieze de la o zi la alta.
GUIDO Columbia Milán este o cafea de specialitate din categoria VISION a celor de la GUIDO Coffee, care te va încânta cu notele de gem de soc, pepene galben si bubble gum.
Cafelele din categoria Vision de la GUIDO Coffee sunt mai exigente în preparare, dar te vor recompensa cu o experiență fără egal. Merită să urmezi fiecare pas din rețetă, pentru că doar atunci vei obține rezultatul dorit. Aici aducem din când în când cafele excepționale în loturi mici, care se cam termină repede. Prin urmare… te așteptăm să revii.
Modul de preparare recomandat de GUIDO Coffee este în special pentru filtru, ibric sau espresso.