Cafea de specialitate GUIDO Columbia Dulce Misterio Gesha

Cafea de specialitate GUIDO Columbia Dulce Misterio Gesha

100,00 lei

+

GUIDO Columbia Dulce Misterio Gesha este o cafea de specialitate prăjită de cei de la GUIDO Coffee, în București.

Dulce Misterio este unul dintre cei mai noi furnizori ai noștri și materializează visul de-o viață al lui Mauricio Duque, acela de a produce cea mai bună cafea de specilitate columbiană, într-un mod sustenabil si natural.

Pe durata procesării, cireșele de cafea sunt culese si sortate manual. Culegătorii selectează doar fructele coapte optim, pe care le spală pentru a elimina materialele nedorite și boabele slab-calitative și pentru a avea o cafea mai curată pentru restul procesului. Le lasă ulterior la fermentat în rezervoare dotate cu supape speciale pentru a elibera presiunea excesivă de gaze, pentru 48 de ore.

Cafeaua este apoi decojită cu o cantitate foarte mică de apă pentru a proteja mucilagiul, si mutată înapoi în rezervoare pentru fermentarea mucilagiului timp de încă 48 de ore. La final, boabele sunt spălate cu o cantitate mare de apă și mutate pe paturi africane în interiorul unui uscător parabolic, unde fiecare lot este separat, în vederea unui control mai bun asupra calității. Cafeaua este uscată până atinge umiditatea dorită (10-10.5 %).

GUIDO Columbia Dulce Misterio Gesha este o cafea de specialitate din categoria VISION a celor de la GUIDO Coffee și care te va încânta cu notele de ananas, grapefruit și soc.

Savurează

Atunci când vrei să te răsfeți cu o cafea cu adevărat specială!

Brand: GUIDO Coffee
Țară de origine: Columbia
Regiune: Caldas, Columbia Neira
Producător: Dulce Misterio
Varietate: Gesha
Procesare: Spălare
Altitudine: 1.850 – 2.100 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Ananas, Flori de soc, Grapefruit
Gramaj: 200 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Cold brew, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot, V60
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate GUIDO Columbia Dulce Misterio Gesha este prăjită la București, de GUIDO Coffee, una dintre primele prăjitorii de cafea de specialitate din România.

La GUIDO Coffee originile de cafea sunt selectate cu grijă, iar pentru fiecare dintre ele este testat și ales un profil de prăjire care să evidenţieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvăluie în ceașca fiecăruia.

De asemenea, cei de la GUIDO Coffee observă, testează și apoi recomandă perioada optimă de maturare a cafelelor GUIDO, respectiv numărul de zile de la prăjire în care boabele își dezvăluie buchetul cu claritate si eleganță.

După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.

Cafeaua de specialitate GUIDO Columbia Dulce Misterio Gesha este disponibilă în pungi de 200 de grame.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspăt prăjită este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile, în funcție de plasarea comenzii. Termenul nostru de livrare este influențat de faptul că cei de la GUIDO prăjesc cafeaua în fiecare săptămână și stocul de cafea proaspăt prăjită poate să varieze de la o zi la alta.

GUIDO Columbia Dulce Misterio Gesha este o cafea de specialitate din categoria VISION a celor de la GUIDO Coffee și care te va încânta cu notele de ananas, grapefruit și soc.

Cafelele din categoria Vision de la GUIDO Coffee sunt mai exigente în preparare, dar te vor recompensa cu o experiență fără egal. Merită să urmezi fiecare pas din rețetă, pentru că doar atunci vei obține rezultatul dorit. Aici aducem din când în când cafele excepționale în loturi mici, care se cam termină repede. Prin urmare… te așteptăm să revii.

Modul de preparare recomandat de GUIDO Coffee este în special pentru filtru, dar se poate prepara de asemenea la ibric sau espresso.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0