Cafea de specialitate GUIDO Columbia Diego Samuel YN09

Savurează

Atunci când vrei să te răsfeți cu o cafea cu adevărat specială!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate GUIDO Columbia Diego Samuel YN09

80,00 lei

+

GUIDO Columbia Diego Samuel YN09 este o cafea de specialitate prăjită de cei de la GUIDO Coffee, în București.

Columbia Diego Samuel YN09 completează categoria noastră Vision, curatoriată pentru cei avansați în înțelegerea și explorarea fenomenului de speciality coffee.

Exotismul acestei cafele ne-a permis să identificăm la cupping note de ananas, mango și lychee. În spatele profilului stau mai mulți factori care contribuie la rezultatul final. La bază, avem inovativitatea fondatorului fermei. Cu o experiență de 13 ani dedicați cafelei, acesta s-a îndepărtat de procesările standard și a dezvoltat propriile protocoale experimentale de fermentare.

Modelul lui emblematic de procesare integrează micro-organisme anume selectate ca să avantajeze fermentația. În locul microbiomului natural, aleatoriu și impredictibil, cafeaua trece prin schimbări controlate, pentru a atinge obiective precise și a-i asigura constanță.

Drept pentru care, în cazul de față, avem o cafea care a trecut printr-o fermentare extinsă, urmată de o procesare spălată. Această prelucrare oferă intensitate și claritate aromelor.

GUIDO Columbia Diego Samuel YN09 este o cafea de specialitate din categoria VISION a celor de la GUIDO Coffee, care te va încânta cu notele de ananas, mango și lychee.

Savurează

Atunci când vrei să te răsfeți cu o cafea cu adevărat specială!

Brand: GUIDO Coffee
Țară de origine: Columbia
Regiune: Nariño
Producător: Diego Samul Bermudez
Varietate: Castillo, Caturra
Procesare: Fermentare extinsă, Spălare
Altitudine: 1.700 – 2.000 m
Anul recoltei: 2022
Note cupping: Ananas, Lychee, Mango
Gramaj: 200 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Cold brew, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot, V60
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Columbia Diego Samuel YN09 este prăjită la București, de GUIDO Coffee, una dintre primele prăjitorii de cafea de specialitate din România.

La GUIDO Coffee originile de cafea sunt selectate cu grijă, iar pentru fiecare dintre ele este testat și ales un profil de prăjire care să evidenţieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvăluie în ceașca fiecăruia.

De asemenea, cei de la GUIDO Coffee observă, testează și apoi recomandă perioada optimă de maturare a cafelelor GUIDO, respectiv numărul de zile de la prăjire în care boabele își dezvăluie buchetul cu claritate si eleganță.

După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.

Cafeaua de specialitate GUIDO Columbia Diego Samuel YN09 este disponibilă în pungi de 120 de grame.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspăt prăjită este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile, în funcție de plasarea comenzii. Termenul nostru de livrare este influențat de faptul că cei de la GUIDO prăjesc cafeaua în fiecare săptămână și stocul de cafea proaspăt prăjită poate să varieze de la o zi la alta.

Columbia Diego Samuel YN09 este o cafea de specialitate din categoria VISION a celor de la GUIDO Coffee și care te va încânta cu notele de ananas, mango și lychee.

Cafelele din categoria Vision de la GUIDO Coffee sunt mai exigente în preparare, dar te vor recompensa cu o experiență fără egal. Merită să urmezi fiecare pas din rețetă, pentru că doar atunci vei obține rezultatul dorit. Aici aducem din când în când cafele excepționale în loturi mici, care se cam termină repede. Prin urmare… te așteptăm să revii.

Modul de preparare recomandat de GUIDO Coffee este în special pentru filtru, dar se poate prepara de asemenea la ibric sau espresso.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0