Cafea de specialitate GUIDO Columbia Chapparal DECAF (fără cofeină)

Savurează

Atunci când vrei să savurezi o cafea bună la orice oră!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate GUIDO Columbia Chapparal DECAF (fără cofeină)

65,00 lei

+

GUIDO Columbia Chapparal DECAF (fără cofeină) este o cafea de specialitate prăjită de cei de la GUIDO Coffee, în București.

Noi nu am putut sa ne dăm seama că este o cafea decofinizată. Acesta este și motivul pentru care am ales să o adăugam in portofoliu deși mai avem un lot decaf în categoria Core. Pentru decofeinizare este folosit același proces “Suger cane” care folosește pentru extragerea cofeinei un compus obținut din fermentarea trestiei de zahăr.

De calitatea și notarea boabelor obtinute se ocupă Siruma Partners, aceeași care colaborează și cu Diego Samuel și Nestor Lasso in Columbia. Cei de la Siruma au inceput in 2021 in regiunea de sud a Tolimeiu un program de de training pentru cultivatori pentru imbunătățirea proceselor de producție.

GUIDO Columbia Chapparal DECAF (fără cofeină) este o cafea de specialitate din categoria EXPLORE a celor de la GUIDO Coffee, fără cofeină, și care te va încânta cu note de cireșe roșii, ciocolată cu lapte și alune de pădure.

Savurează

Atunci când vrei să savurezi o cafea bună la orice oră!

Brand: GUIDO Coffee
Țară de origine: Columbia
Regiune: Tolima
Producător: Surcafe
Varietate: Blend
Procesare: decofeinizare cu trestie de zahăr
Altitudine: 1.700 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Alune de pădure, Ciocolată cu lapte, Cireșe
Gramaj: 250 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Cold brew, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot, V60
Conținut cofeină: Fără cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate GUIDO Columbia Chapparal DECAF (fără cofeină) este prăjită la București, de GUIDO Coffee, una dintre primele prăjitorii de cafea de specialitate din România.

La GUIDO Coffee originile de cafea sunt selectate cu grijă, iar pentru fiecare dintre ele este testat și ales un profil de prăjire care să evidenţieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvăluie în ceașca fiecăruia.

De asemenea, cei de la GUIDO Coffee observă, testează și apoi recomandă perioada optimă de maturare a cafelelor GUIDO, respectiv numărul de zile de la prăjire în care boabele își dezvăluie buchetul cu claritate si eleganță.

După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.

Cafeaua de specialitate GUIDO Columbia Chapparal DECAF (fără cofeină) este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspăt prăjită este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile, în funcție de plasarea comenzii. Termenul nostru de livrare este influențat de faptul că cei de la GUIDO prăjesc cafeaua în fiecare săptămână și stocul de cafea proaspăt prăjită poate să varieze de la o zi la alta.

GUIDO Columbia Chapparal DECAF (fără cofeină) este o cafea de specialitate din categoria EXPLORE a celor de la GUIDO Coffee, fără cofeină, și care te va încânta cu note de cireșe roșii, ciocolată cu lapte și alune de pădure.

Modul de preparare recomandat de GUIDO Coffee este espresso sau ibric.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0