Cafea de specialitate GUIDO Brazilia Serra da Canastra

Cafea de specialitate GUIDO Brazilia Serra da Canastra

45,00 lei

+

GUIDO Brazilia Serra da Canastra este o cafea de specialitate prăjită de cei de la GUIDO Coffee, în București.

Chiar dacă este un lot regional, ne-a plăcut mult această cafea pentru echilibrul oferit în ceașcă. Fără să iasă în evidență pentru o caracteristică definitorie, este acea „all day coffee”. Merge excelent în băuturile cu lapte iar notele ușor fructate se remarcă în special în postgust.

Brazilia Serra da Canastra este o cafea de specialitate din categoria CORE a celor de la GUIDO Coffee și te va încânta cu notele de scorțișoară, zahăr brun și citrice.

Savurează

Atunci când vrei acea „all day coffee”!

Brand: GUIDO Coffee
Țară de origine: Brazilia
Regiune: Canastra
Producător: Serra da Canastra
Varietate: Yellow catuai
Procesare: Natural
Altitudine: 1.000 – 1.200 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Citrice, Scorțișoară, Zahăr brun
Gramaj: 250 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Brazilia Serra da Canastra este prăjită la București, de GUIDO Coffee, una dintre primele prăjitorii de cafea de specialitate din România.

La GUIDO Coffee originile de cafea sunt selectate cu grijă, iar pentru fiecare dintre ele este testat și ales un profil de prăjire care să evidenţieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvăluie în ceașca fiecăruia.

De asemenea, cei de la GUIDO Coffee observă, testează și apoi recomandă perioada optimă de maturare a cafelelor GUIDO, respectiv numărul de zile de la prăjire în care boabele își dezvăluie buchetul cu claritate si eleganță.

După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.

Cafeaua de specialitate GUIDO Brazilia Serra da Canastra este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspăt prăjită este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile, în funcție de plasarea comenzii. Termenul nostru de livrare este influențat de faptul că cei de la GUIDO prăjesc cafeaua în fiecare săptămână și stocul de cafea proaspăt prăjită poate să varieze de la o zi la alta.

Brazilia Serra da Canastra este o cafea de specialitate din categoria CORE a celor de la GUIDO Coffee și te va încânta cu notele de scorțișoară, zahăr brun și citrice.

În mod normal, cafelele din categoria CORE au o aciditatea scăzută, arome intense și sunt potrivite pentru majoritatea metodelor de preparare. Notele predominante sunt de ciocolată, caramel și nuci. Sunt cafele puțin pretențioase și te ajută să obții un produs la fel de bun ca în cafeneaua ta preferată.

Modul de preparare recomandat de GUIDO Coffee este espresso.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0