Cafea de specialitate GUIDO Brazilia Sao Lourenco Paraiso

Cafea de specialitate GUIDO Brazilia Sao Lourenco Paraiso

50,00 lei

+

GUIDO Brazilia Sao Lourenco Paraiso este o cafea de specialitate prăjită de cei de la GUIDO Coffee, în București, și face parte din categoria CORE.

Producătorul Guima Cafe face eforturi considerabile pentru a-și îmbunătăți procesele pentru a putea livra cafele de specialitate din ce în ce mai bune cu un scor cât mai mare. În toată regiunea Minas Gerais am găsit mulți producători care s-au alăturat acestui trend.

Cafelele de la Guima ne-au demonstrat voința de a încerca abordări noi de procesare, păstrând totuși costuri rezonabile. În acest caz, procesarea black honey scoate în evidență note mai clare pe fondul unei acidități scăzute.

Acest lot este acel tip de cafea pe care îl poți savura „all day long”, în orice metodă de preparare. Numele lotului provine din numele unei varietăți de cafea dezvoltată local.

GUIDO Brazilia Sao Lourenco Paraiso este o cafea de specialitate din categoria CORE a celor de la GUIDO Coffee și te va încânta cu notele de stafide, dulce de leche și vanilie.

Modul de preparare recomandat de GUIDO Coffee pentru această cafea este espresso.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca în coffee shop-ul tău preferat!

Brand: GUIDO Coffee
Țară de origine: Brazilia
Regiune: Cerrado, Minas Gerais
Producător: Guima Cafe
Procesare: Black Honey
Altitudine: 1.000 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Stafide, Vanilie, Dulce de leche
Gramaj: 250 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Brazilia Sao Lourenco Paraiso este prăjită la București, de GUIDO Coffee, una dintre primele prăjitorii de cafea de specialitate din România.

La GUIDO Coffee originile de cafea sunt selectate cu grijă, iar pentru fiecare dintre ele este testat și ales un profil de prăjire care să evidențieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvăluie în ceașca fiecăruia.

De asemenea observă, testează și apoi recomandă perioada optimă de maturare a cafelelor GUIDO, respectiv numărul de zile de la prăjire în care boabele își dezvăluie buchetul cu claritate si eleganță.

După selecția și prăjirea cafelei de cea mai bună calitate, urmează ambalarea unde sunt folosite ambalaje de ultimă generație, pungi căptușite cu folie și valvă de aerisire pentru a păstra cafeaua proaspătă o perioada cât mai îndelungată.

Cafeaua de specialitate GUIDO Brazilia Sao Lourenco Paraiso este disponibilă în pungi de 250 de grame.

GUIDO Brazilia Sao Lourenco Paraiso este o cafea de specialitate din categoria CORE a celor de la GUIDO Coffee și te va încânta cu notele de stafide, dulce de leche și vanilie.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspăt prăjită este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile, în funcție de plasarea comenzii. Termenul nostru de livrare este influențat de faptul că cei de la GUIDO prăjesc cafeaua în fiecare săptămână și stocul de cafea proaspăt prăjită poate să varieze de la o zi la alta.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0