Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Tanzania Ngila Estate

Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Tanzania Ngila Estate

70,00 lei140,00 lei

+

Cafeaua de specialitate Tanzania Ngila Estate, prăjită de Ethnic Plantation Coffee din București, provine de la ferme mici din regiunea Karatu aflate la o altitudine între 1.600 și 1.800 de metri, în apropierea craterului Ngorongoro, un crater uriaș format prin prăbușirea pereților unui vulcan care este situat în partea de sud a parcului Serengeti din Tanzania.

De peste 10 ani, cafeaua de specialitate Tanzania Ngila Estate este una dintre cele mai renumite, din punctul de vedere al calității, din această regiune. Boabele de cafea sunt procesate prin spălare folosind apa din râul Endoro, un râu renumit pentru cascada formată aproape de craterul  Ngorongoro, dar și pentru că aici vin familiile de elefanți să-și potolească setea.

Cu un scor de 86,5+ în nota SCA, cafeaua de specialitate Tanzania Ngila Estate are un corp cremos și o aciditate citrică intensă și te va încânta cu notele de coacăze, unt și ciocolată.

Savurează

Atunci când vrei să savurezi o cafea ca o vacanță!

Brand: Ethnic Plantation Coffee
Țară de origine: Tanzania
Regiune: Karatu
Producător: ferme mici din regiunea Karatu
Procesare: Spălare
Altitudine: 1.650 – 1.800 m
Anul recoltei: 2021
Varietate: Bourbon, K, Kents, N
Note cupping: Aciditate citrică intensă, Ciocolată, Coacăze, Unt
Scor degustare: 86,5+ în nota SCA
Gramaj: 250 g, 500 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru, Ibric
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Tanzania Ngila Estate este procesată prin spălare, cafeaua având o aciditate citrică intensă.

Ethnic Plantation Coffee este o microprajitorie de cafea de specialitate unde întâlnești pasiunea pentru calitate și cafele exotice! Cantitățile de cafea importate sunt mici, iar cafeaua este prăjită săptămânal. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de plasarea comenzii și de momentul prăjirii cafelei.

Cafeaua de specialitate Tanzania Ngila Estate este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 și 500 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0