Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Nicaragua Los Placeres Fincas (decofeinizată organic)

Savurează

Atunci când începi să faci planuri de vacanță!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Nicaragua Los Placeres Fincas (decofeinizată organic)

60,00 lei120,00 lei

Golește
+

Cafeaua de specialitate Nicaragua Los Placeres Fincas (decofeinizată organic), prăjită de Ethnic Plantation Coffee din București, provine de la ferma Los Placeres Fincas, din regiunea San Ramon, Matagalpa.

Los Placeres Fincas este o afacere de familia, Bruno Mierisch începând să cultive cafea în Nicaragua, în regiunile Matagalpa și Jinotega, în urmă cu peste 100 de ani. Urmașii săi administrează și astăzi această fermă și au diversificat în permanență soiurile care se cultivă astăzi.

Această cafea de specialitate Nicaragua Los Placeres Fincas (decofeinizată organic), este decofeinizată prin metoda CO2 la presiune supercritică. Decofeinizarea prin acest procedeu utilizează practic boabe de cafea, apă carbogazoasă și presiune. Metoda a fost descoperită (accidental), relativ recent, în 1967, de către un chimist pe nume Kurt Zosel de la Institutul Max Planck.

Cu un scor de 83+ în nota SCA, cafeaua de specialitate Nicaragua Los Placeres Fincas (decofeinizată organic) este o cafea catifelată, cu note de fructe de pădure, prune și plante aromatice.

Savurează

Atunci când începi să faci planuri de vacanță!

Brand: Ethnic Plantation Coffee
Țară de origine: Nicaragua
Regiune: Matagalpa, San Ramon
Producător: Los Placeres Fincas
Procesare: decofeinizată prin metoda CO2 la presiune supercritică
Altitudine: 800 – 1.000 m
Anul recoltei: 2021
Varietate: Bourbon
Note cupping: Fructe de pădure, Plante aromatice, Prune
Scor degustare: 83+ în nota SCA
Gramaj: 250 g, 500 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Fără cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru, Ibric
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Nicaragua Los Placeres Fincas (decofeinizată organic) este decofeinizată prin metoda CO2 la presiune supercritică.

Ethnic Plantation Coffee este o microprajitorie de cafea de specialitate unde întâlnești pasiunea pentru calitate și cafele exotice! Cantitățile de cafea importate sunt mici, iar cafeaua este prăjită săptămânal. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de plasarea comenzii și de momentul prăjirii cafelei.

Cafeaua de specialitate Nicaragua Los Placeres Fincas (decofeinizată organic) este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 și 500 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0