Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Nicaragua La Huella (microlot)

Savurează

Atunci când vrei să încerci o cafea dintr-un microlot special!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Nicaragua La Huella (microlot)

65,00 lei130,00 lei

Golește
+

Cafeaua de specialitate Nicaragua La Huella, prăjită de Ethnic Plantation Coffee din București, provine dintr-un microlot de o calitate excelentă cules de familia Mierisch de pe plantația La Huella.

Acest hibrid Yellow Pacamara provine din încrucișarea Paca și Maragogype, având un rod scăzut ca și număr de fructe, comparativ cu alți arbori de cafea. Culoarea fructelor este galbenă (fiind o mutație naturală față de Red Pacamara) și au o aromă fantastică, exotică, de ananas, fructul pasiunii, caise și alune, cu o aciditate pronunțată și un corp mătăsos.

Ferma La Huella a fost înființată recent, în 2014, și oferă una dintre cele mai bune cafele din zonă. Ferma se află în interiorul rezervației Arena Nature, unde despăduririle și contaminârile apelor sunt interzise. Aici solul este bogat în potasiu, magneziu și calciu, aceasta fiind minerale cruciale în dezvoltarea sănătoasă a arbuștilor Pacamara.

Cu un scor de 89+ în nota SCA, cafeaua de specialitate Nicaragua La Huella este o cafea cremoasă, cu note exotice de ananas și fructul pasiunii.

Savurează

Atunci când vrei să încerci o cafea dintr-un microlot special!

Brand: Ethnic Plantation Coffee
Țară de origine: Nicaragua
Regiune: Matagalpa
Producător: La Huella
Procesare: Spălare, Uscare la soare
Altitudine: 1.300 – 1.400 m
Anul recoltei: 2021
Varietate: Yellow Pacamara
Note cupping: Alune, Ananas, Caise, Fructul pasiunii
Scor degustare: 89+ în nota SCA
Gramaj: 250 g, 500 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru, Ibric
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Nicaragua La Huella este o cafea este o cafea cremoasă, cu note exotice de ananas și fructul pasiunii.

Ethnic Plantation Coffee este o microprajitorie de cafea de specialitate unde întâlnești pasiunea pentru calitate și cafele exotice! Cantitățile de cafea importate sunt mici, iar cafeaua este prăjită săptămânal. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de plasarea comenzii și de momentul prăjirii cafelei.

Cafeaua de specialitate Nicaragua La Huella este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 și 500 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0