Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – India Malabar

Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – India Malabar

60,00 lei120,00 lei

+

Cafeaua de specialitate India Malabar, prăjită de Ethnic Plantation Coffee din București, provine de la ferme mici din Mangalore, Malabar, pe coasta de vest a Indiei.

În trecut, cafeaua care era adusă în Europa, din India, era transportată cu nave din lemn și era nevoie de aproximativ șase luni pentru a traversa oceanul. În această perioadă, cafeaua își schimba culoarea, devenind din verde crud în galben,iar boabele își măreau dimensiunile pentru că se umflau datorită umidității. Cafeaua avea astfel un gust mai pronunțat, apreciat de mulți.

Acum, pentru că transportul durează mult mai puțin iar cafeaua este protejată în containere speciale, cafeaua din India nu mai trece prin aceste transformării. Pentru că există o cerere mare pentru acest tip de cafea, producătorii indieni profită de perioada musonului pentru a produce o cafea de specialitate cu aceleași caracteristici ca pe vremuri.

Cafelele „monsooned” sunt exclusiv preparate în India, iar procesul tradițional este practicat pe coasta Malabar, renumită pentru resursele sale naturale excelente. Atmosfera musonică aduce schimbări cantitative și calitative în boabele de cafea pentru o aromă unică.

Procesul „monsooned” constă în expunerea boabelor naturale de cafea în containere din lemn așezate la înălțime pentru a fi expuse vânturilor musonice încărcate de umezeală. Acest lucru se petrece din iunie și până în septembrie.

Savurează

Atunci când vrei să savurezi o cafea cu adevărat specială!

Brand: Ethnic Plantation Coffee
Țară de origine: India
Regiune: Malabar, Mangalore
Producător: ferme mici din regiunea Mangalore
Procesare: Monsooned (uscare în curenții musonici), Spălare, Uscare la soare
Altitudine: 1.100 – 1.200 m
Anul recoltei: 2021
Varietate: Catimor, Kents, S.795, Selection 9
Note cupping: Condimente exotice, Intens, Malț
Scor degustare: 82+ în nota SCA
Gramaj: 250 g, 500 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru, Ibric
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Ethnic Plantation Coffee este o microprajitorie de cafea de specialitate unde întâlnești pasiunea pentru calitate și cafele exotice! Cantitățile de cafea importate sunt mici, iar cafeaua este prăjită săptămânal. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de plasarea comenzii și de momentul prăjirii cafelei.

Cafeaua de specialitate India Malabar este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 și 500 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0