Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Guatemala La Cumbre

Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Guatemala La Cumbre

70,00 lei140,00 lei

+

Cafeaua de specialitate Guatemala La Cumbre, prăjită de Ethnic Plantation Coffee din București, provine dintr-una dintre cele mai bune și mai recunoscute regiuni producătoare de cafea din Guatemala.

Ferma La Cumbre Estate este situata într-una dintre cele mai bune și mai recunoscute regiuni producătoare de cafea din Guatemala, regiunea Platoului Fraijanes (D.O.C.), situată între 1.800 și 2.100 m. Solurile extrem de bogate în care creșc arborii de cafea, oferă o aromă echilibrată, bogată, curată, strălucitoare și puternică, cu aciditate clară, descoperind arome de caise, papaya, mango, afine și ciocolată elvețiană surprinzatoare. Persistă un postgust lung și de calitate.

Solul vulcanic plin de piatră ponce, altitudinea foarte mare și un vulcan activ, sunt caracteristici pe care Fraijanes le împarte cu cafeaua din Antigua, aflata in apropiere, de asemenea faimoasă. Ploaia abundentă, umiditatea ridicată și variabilă precum și o gamă mai largă de temperaturi, fac din Fraijanes un climat foarte divers.

Vulcanul Pacaya, cel mai activ vulcan din Guatemala, adauga in regiune un strat ușor de cenușă, din când în când, oferind solului un impuls mineral important. Sezonul uscat are mult soare. Deși norii, ceața și roua foarte dense, sunt frecvente, dimineața devreme, acestea se evapora rapid, astfel încât întregul Podiș Fraijanes devine uscat, de catre soare.

Savurează

Atunci când începi să faci planuri de vacanță!

Brand: Ethnic Plantation Coffee
Țară de origine: Guatemala
Regiune: Fraijanes Plateau, San Jose Pinula, Santa Catarina
Producător: La Cumbre Estate
Procesare: Natural
Altitudine: 1.800 – 2.100 m
Anul recoltei: 2022
Varietate: Bourbon, Catuai, Caturra, Obatá
Note cupping: Aciditate citrică intensă, Afine, Caise, Ciocolată, Mango, Papaya, Toffee
Scor degustare: 90,5 în nota SCA
Gramaj: 250 g, 500 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate specialitate Guatemala La Cumbre este o cafea cu o aciditate citrică echilibrată, rafinată, cu note note de caise, papaya, mango, afine, ciocolată elvețiană și toffee.

Ethnic Plantation Coffee este o microprajitorie de cafea de specialitate unde întâlnești pasiunea pentru calitate și cafele exotice! Cantitățile de cafea importate sunt mici, iar cafeaua este prăjită săptămânal. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de plasarea comenzii și de momentul prăjirii cafelei.

Cafeaua de specialitate Guatemala La Cumbre este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 și 500 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0