Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Guatemala Finca la Bolsa

Savurează

Atunci când ai nevoie de un strop de aromă în viața ta!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Guatemala Finca la Bolsa

70,00 lei140,00 lei

Golește
+

Cafeaua de specialitate Guatemala Finca la Bolsa, prăjită de Ethnic Plantation Coffee din București, provine din regiunea Huehuetenango, din zonele muntoase aflate în vestul Guatemalei, la granița cu Mexic și canalul Panama.

Ferma la Bolsa a fost fondată în 1958 de Jorge Vides, un remarcabil profesionist în medicină, pe un teren care nu a mai fost folosit pentru producția de cafea. După doar câțiva ani, cafeaua crescută aici a început să câștige numeroase premii, cel mai prestigios fiind cel din 2002, la competiția Cup of Excelence, unde a primit un punctaj de 94,98..

Ferma La Bolsa se află între doi munți, ceea ce asigură un climat foarte stabil, cu multe precipitatii și temperaturi moderate. Acest lucru combinat cu solurile bogate în calcar conferă cafelei un profil unic, cu un corp bogat de sirop și multă aciditate malică și citrică.

Cu un scor de 89+ în nota SCA, cafeaua de specialitate Guatemala Finca la Bolsa este o cafea sofisticată, cu note de trandafiri, rodii, fructe roșii și marmeladă de portocale, și un retrogust fin de nuci.

Savurează

Atunci când ai nevoie de un strop de aromă în viața ta!

Brand: Ethnic Plantation Coffee
Țară de origine: Guatemala
Regiune: Huehuetenango, La Libertad
Producător: Finca la Bolsa, proprietar Maria Elena Vides
Procesare: Natural
Altitudine: 1.500 – 1.600 m
Anul recoltei: 2021
Varietate: Bourbon, Caturra, Typica
Note cupping: Fructe roșii, Marmeladă de portocale, Nuci, Rodie, Trandafiri
Scor degustare: 89+ în nota SCA
Gramaj: 250 g, 500 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru, Ibric
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Guatemala Finca la Bolsa are un profil unic, cu un corp bogat de sirop și multă aciditate malică și citrică.

Ethnic Plantation Coffee este o microprajitorie de cafea de specialitate unde întâlnești pasiunea pentru calitate și cafele exotice! Cantitățile de cafea importate sunt mici, iar cafeaua este prăjită săptămânal. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de plasarea comenzii și de momentul prăjirii cafelei.

Cafeaua de specialitate Guatemala Finca la Bolsa este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 și 500 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0