Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Guatemala Finca el Duraznal

Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Guatemala Finca el Duraznal

52,00 lei104,00 lei

+

Cafeaua de specialitate Guatemala Finca la Bolsa, prăjită de Ethnic Plantation Coffee din București, provine din regiunea Santa Maria Xalapan, Jalapa, Guatemala.

Ferma “El Duraznal” a fost cumparata de don Alvaro Gonzalez de la unchiul sau, pentru a pastra traditia inaintasilor sai, fiind o investitie a familiei. Filozofia sa e simpla dar consistenta: cultiva eco – friendly cafea de specialitate, comercializand direct catre consumatorul final in conditii fairtrade, consolidand in acest fel sustainabilitatea activitatii sale economice, fiind foarte importanta pentru familia sa si supravietuirea comunitatii in care traieste.

In aceasta zona exista o varietate mare de flora si fauna exotica, protejate si de arborii fructiferi crescuti pe plantatie, avand rol de arbori protectori, conferind umbra necesara arbustilor de cafea. Se gasesc astfel piersicii, care in spaniola se numesc ” Duranzo”, nume care a inspirat si denumirea acestei minunate ferme de cafea.

Savurează

Atunci când ai nevoie de ceva special în viața ta!

Brand: Ethnic Plantation Coffee
Țară de origine: Guatemala
Regiune: Jalapa, Santa Maria Xalapan
Producător: Finca El Duraznal
Procesare: Spălare
Altitudine: 1.800 – 1.900 m
Anul recoltei: 2022
Varietate: Bourbon, Caturra, Pache, Typica
Note cupping: Caramel, Ciocolată, Miere, Stafide, Vin roșu
Scor degustare: 84,5 în nota SCA
Gramaj: 250 g, 500 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Ethnic Plantation Coffee este o microprajitorie de cafea de specialitate unde întâlnești pasiunea pentru calitate și cafele exotice! Cantitățile de cafea importate sunt mici, iar cafeaua este prăjită săptămânal. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de plasarea comenzii și de momentul prăjirii cafelei.

Cafeaua de specialitate Guatemala Finca el Duraznal este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 și 500 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0