Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Ethiopia Kefa Forest

Savurează

Atunci când vrei să te bucuri de fiecare moment al dimineții!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Ethiopia Kefa Forest

65,00 lei130,00 lei

+

Cafeaua de specialitate Ethiopia Kefa Forest, prăjită de Ethnic Plantation Coffee din București, provine de la fermele din regiunea Kaffa, mai exact dn Kaffa Biosfere Reserve, în partea de sud-vest a Etiopiei.

Cafeaua Arabica se crede că provine de aici, de aceea numele de „cafea” derivă din cuvântul „kafa”. Arborii de cafea cresc în adancurile pădurilor, fara intervenția oamenilor sau uneori cu o minima interventie. Prin urmare, cultura în cea mai mare parte este sălbatica, de aceea are eticheta de cafea din pădure. Cea mai mare parte este prelucrată natural, cu toate acestea, unele cooperative au început procesarea suplimentară umedă, cum ar fi cele din Kuti, Diri, Michiti sau Wodiyo din Uniunea Kafa.

Cu un scor de 87,5+ în nota SCA, cafeaua de specialitate Ethiopia Kefa Forest te va surprinde cu un corp complex și o aciditate echilibrată cu note de fructe de pădure, ciocolată, marțipan, mocha. Această cafea este din varietatea sălbatică Heirloom, din adâncurile pădurilor Kafa.

Savurează

Atunci când vrei să te bucuri de fiecare moment al dimineții!

Brand: Ethnic Plantation Coffee
Țară de origine: Etiopia
Regiune: Kaffa
Producător: Kaffa Biosfere Reserve
Procesare: Spălare
Altitudine: 1.400 – 2.100 m
Anul recoltei: 2022
Varietate: Heirloom istoric
Note cupping: Ciocolată, Fructe de pădure, Marțipan, Mocha
Scor degustare: 87,5 în nota SCA
Gramaj: 250 g, 500 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Ethiopia Kefa Forest este procesată prin spălare, cafeaua având o aciditate echilibrată.

Ethnic Plantation Coffee este o microprajitorie de cafea de specialitate unde întâlnești pasiunea pentru calitate și cafele exotice! Cantitățile de cafea importate sunt mici, iar cafeaua este prăjită săptămânal. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de plasarea comenzii și de momentul prăjirii cafelei.

Cafeaua de specialitate Ethiopia Kefa Forest este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 și 500 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate fermele din care provin boabele de cafea sunt certificate organic, practică C.A.F.E. și dețin certificări suplimentare care atestă calitatea.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0