Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – El Salvador Finca La Joya

Savurează

Atunci când vrei să savurezi o cafea ca o vacanță!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – El Salvador Finca La Joya

65,00 lei130,00 lei

+

Cafeaua de specialitate El Salvador Finca La Joya, prăjită de Ethnic Plantation Coffee din București, provine de la ferma La Joya.

După cum o descrie și numele, această fermă este o bijuterie în inima tarii cafelei, în partea de vest a Salvadorului. In orasul Apaneca, 189 hectare sunt cultivate cu Bourbon pur, sub arborii nativi, in umbră, în deplină armonie cu mediul. Toate activitățile la fermă sunt în conformitate cu certificarea Rainforest.

Cu un scor de 87+ în nota SCA, cafeaua de specialitate El Salvador Finca La Joya are un corp cremos cu o aciditate delicată și care te va încânta cu notele de ciocolată și nuci.

Savurează

Atunci când vrei să savurezi o cafea ca o vacanță!

Brand: Ethnic Plantation Coffee
Țară de origine: El Salvador
Regiune: Ahuachapan, Apaneca
Producător: Finca La Joya
Procesare: Spălare, Uscare la soare
Altitudine: 1.450 m
Anul recoltei: 2022
Varietate: Bourbon
Note cupping: Ciocolată, Nuci
Scor degustare: 87 în nota SCA
Gramaj: 250 g, 500 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate El Salvador Finca La Joya este procesată prin spălare și uscare la soare, cafeaua având o aciditate delicată. Plantația are certificările Organics și Rainforest.

Ethnic Plantation Coffee este o microprajitorie de cafea de specialitate unde întâlnești pasiunea pentru calitate și cafele exotice! Cantitățile de cafea importate sunt mici, iar cafeaua este prăjită săptămânal. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de plasarea comenzii și de momentul prăjirii cafelei.

Cafeaua de specialitate El Salvador Finca La Joya este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 și 500 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0