Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Ecuador Vilcabamba

Savurează

Atunci când te-ai întors din vacanță și mai vrei să savurezi încă amintirile!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Ecuador Vilcabamba

50,00 lei99,00 lei

Golește
+

Cafeaua de specialitate Ecuador Vilcabamba, prăjită de Ethnic Plantation Coffee din București, provine de la ferme mici din regiunea aflată la 40 de kilometri de orașul Loja, la o altitudine de 1.700 de metri deasupra nivelului mării.

Aici se cultivă cafea, porumb, arahide, pătlagină, tutun, trestie de zahăr, manioc, citrice și alți pomi fructiferi. Regiunea este renumită pentru că un procent mare din populație are  o longevitate ridicata, cu facultățile vitale intacte și nu este neobișnuit să găsești un bătrân centenar care să îndeplinească sarcini agricole ca orice fermier de 40 sau 50 de ani.

Acesta este si motivul pentru care zona este cunoscută sub numele de „Insula Longevității”, atrăgând atenția oamenilor de știință și a turiștilor. Aceștia atribuie sănătatea vieții îndelungate, apelor râurilor care îl înconjoară, capabile să elimine colesterolul și să vindece reumatismul și bineînțeles, produselor specializate de cafea din acest loc.

Cafeaua de specialitate Ecuador Vilcabamba are un scor de 85+ în nota SCA, iar în ceașcă vei descoperi o cafea cremoasă cu note de ciocolată și citrice, lămâie și mandarină și un retrogust proaspăt, cu arome intense.

Savurează

Atunci când te-ai întors din vacanță și mai vrei să savurezi încă amintirile!

Brand: Ethnic Plantation Coffee
Țară de origine: Ecuador
Regiune: Vilcabamba
Producător: ferme mici din regiunea Vilcabamba
Procesare: Spălare
Altitudine: 1.700 m
Anul recoltei: 2021
Varietate: Bourbon, Catimor, Caturra, Typica
Note cupping: Ciocolată, Citrice, Lămâie, Mandarine
Scor degustare: 85+ în nota SCA
Gramaj: 250 g, 500 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru, Ibric
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Ecuador Vilcabamba are un scor de 85+ în nota SCA, iar în ceașcă vei descoperi o cafea cremoasă cu note de ciocolată și citrice, lămâie și mandarină și un retrogust proaspăt, cu arome intense.

Ethnic Plantation Coffee este o microprajitorie de cafea de specialitate unde întâlnești pasiunea pentru calitate și cafele exotice! Cantitățile de cafea importate sunt mici, iar cafeaua este prăjită săptămânal. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de plasarea comenzii și de momentul prăjirii cafelei.

Cafeaua de specialitate Ecuador Vilcabamba este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 și 500 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0