Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Costa Rica Tarrazu San Rafael

Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Costa Rica Tarrazu San Rafael

62,00 lei124,00 lei

+

Cafeaua de specialitate Costa Rica Tarrazu San Rafael, prăjită de Ethnic Plantation Coffee din București, provine din cea mai faimoasă regiune de cultivare a cafelei din această țară și una recunoscută și la nivel internațional.

Regiunea Tarrazu este înconjurată de Coasta Pacificului, Valea Centrală și Munții Tarrazu, fiind cunoscută și sub denumirea de Zona Sfinților. Solul vulcanic de la altitudini cuprinse între 1.200 – 2.000 de metri, combinația perfectă între climă și apa râului Pirris, conferă condiții deosebite pentru dezvoltarea cireșelor de cafea.

Degustătorii internaționali recunosc întotdeauna faptul că această cafea de specialitate San Rafael este cea mai bună din regiunea Tarrazu. Cu un scor de 84+ în nota SCA, cafeaua de specialitate Costa Rica Tarrazu San Rafael are un corp mediu spre plin, o aromă dulce, siropoasă, cu note de cireșe, ciocolată și portocale.

Savurează

Atunci când vrei să descoperi o cafea ca o vacanță!

Brand: Ethnic Plantation Coffee
Țară de origine: Costa Rica
Regiune: Tarrazu
Producător: ferme mici din regiunea Tarrazu, Finca San Sebastian
Procesare: Spălare
Altitudine: 1.200 – 2.000 m
Anul recoltei: 2021
Varietate: Catuai, Caturra
Note cupping: Ciocolată, Cireșe, Dulce, Portocale
Scor degustare: 84+ în nota SCA
Gramaj: 250 g, 500 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru, Ibric
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Costa Rica Tarrazu San Rafael este procesată prin spălare, cafeaua având o aciditate echilibrată.

Ethnic Plantation Coffee este o microprajitorie de cafea de specialitate unde întâlnești pasiunea pentru calitate și cafele exotice! Cantitățile de cafea importate sunt mici, iar cafeaua este prăjită săptămânal. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de plasarea comenzii și de momentul prăjirii cafelei.

Cafeaua de specialitate Costa Rica Tarrazu San Rafael este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 și 500 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0