Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Costa Rica Finca Aguilera (microlot)

Savurează

Atunci când vrei să încerci o cafea dintr-un microlot special!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Costa Rica Finca Aguilera (microlot)

65,00 lei130,00 lei

Golește
+

Cafeaua de specialitate Costa Rica Finca Aguilera, prăjită de Ethnic Plantation Coffee din București, provine din regiunea Los Robles de Naranja, de la ferma Aguilera. Aceasta este condusă de 12 frați și se întinde pe o suprafață de aproximativ 50 de hectare.

Ferma la Bolsa a fost fondată în 1958 de Jorge Vides, un remarcabil profesionist în medicină, pe un teren care nu a mai fost folosit pentru producția de cafea. După doar câțiva ani, cafeaua crescută aici a început să câștige numeroase premii, cel mai prestigios fiind cel din 2002, la competiția Cup of Excelence, unde a primit un punctaj de 94,98.

Fermele se află la altitudini între 1.450 și 1.700 de metri aici crescând soiuri de cafea din varietățile Geisha, Sarchimore, Pacamara, Venezia, Cidra, Catuai și Villa Sarchi, așa cum este și microlotul Costa Rica Finca Aguilera.

Cu un scor de 87+ în nota SCA, cafeaua de specialitate Costa Rica Finca Aguilera este o cafea corpolentă și cremoasă, cu note sofisticate de nougat, mere și pere.

Savurează

Atunci când vrei să încerci o cafea dintr-un microlot special!

Brand: Ethnic Plantation Coffee
Țară de origine: Costa Rica
Regiune: Los Robles de Naranja
Producător: Aguilera Brothers: Dagoberto & Jose David
Procesare: Red honey
Altitudine: 1.500 – 1.600 m
Anul recoltei: 2021
Varietate: Vila Sarchi
Note cupping: Mere verzi, Nougat, Pere
Scor degustare: 87+ în nota SCA
Gramaj: 250 g, 500 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru, Ibric
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Costa Rica Finca Aguilera este o cafea corpolentă și cremoasă, cu note sofisticate de nougat, mere și pere.

Ethnic Plantation Coffee este o microprajitorie de cafea de specialitate unde întâlnești pasiunea pentru calitate și cafele exotice! Cantitățile de cafea importate sunt mici, iar cafeaua este prăjită săptămânal. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de plasarea comenzii și de momentul prăjirii cafelei.

Cafeaua de specialitate Costa Rica Finca Aguilera este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 și 500 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0