Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Costa Rica Candelilla Estate

Savurează

Atunci când vrei să încerci o cafea dintr-un microlot special!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Costa Rica Candelilla Estate

112,00 lei224,00 lei

+

Cafeaua de specialitate Costa Rica Candelilla Estate, prăjită de Ethnic Plantation Coffee din București, provine din regiunea San Lorenzo, Tarrazu, de la ferma La Candelilla Estate,  o companie privată deținută de șapte frați si cumnați (Ricardo Hernandez, Didier Sanchez, Mario Sanchez, Pablo Sanchez, Hugo Naranjo, Mario René Solis și Enrique Rivera).

Fiecare deține între 3 și 5 ferme mici și își proceseaza fructele de cafea la moara umeda, denumita „La Candelilla Micromill”. Familia Hernandez este in aceasta afacere de cinci generații, producând cafea în aceeași zonă de peste 50 de ani.

Înainte de înființarea fermei La Candelilla, fiecare frate și-a gestionat separat propriul teren și isi livra boabele de cafea, la o moară umedă, din apropiere, administrată de o cooperativă, pentru procesare. Acum detin propria moara.

La Candelilla Estate este bine cunoscuta, pentru că este una dintre primele micro-fabrici din Costa Rica, din anii 2000 și a devenit faimoasa pentru producerea de cafele spălate, naturale și procesate honey, de o calitate excelentă. Ferma crește și experimentează diferite soiuri, inclusiv Caturra, Catuai, Typica, Geisha și SL28.

Candelilla a fost, de asemenea, una dintre primele ferme din Costa Rica care a introdus paturi africane pentru procesul de uscare. Proprietarii fac donații anuale către școlile din zonă, pentru a se conforma reglementărilor certificării pe care o detin, de Café Practice.

Savurează

Atunci când vrei să încerci o cafea dintr-un microlot special!

Brand: Ethnic Plantation Coffee
Țară de origine: Costa Rica
Regiune: San Lorenzo, Tarrazu
Producător: La Candelilla Estate
Procesare: Spălare
Altitudine: 1.450 m
Anul recoltei: 2022
Varietate: Typica
Note cupping: Aciditate citrică echilibrată, Dulce, Florală, Iasomie, Magnolie
Scor degustare: 91 + în nota SCA
Gramaj: 250 g, 500 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Ethnic Plantation Coffee este o microprajitorie de cafea de specialitate unde întâlnești pasiunea pentru calitate și cafele exotice! Cantitățile de cafea importate sunt mici, iar cafeaua este prăjită săptămânal. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de plasarea comenzii și de momentul prăjirii cafelei.

Cafeaua de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Costa Rica Candelilla Estate este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 și 500 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0