Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Brazil Fazenda Sertao

Savurează

Atunci când ai chef să stai la povești cu cei mai buni prieteni!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate Ethnic Plantation Coffee – Brazil Fazenda Sertao

50,00 lei100,00 lei

+

Cafeaua de specialitate Brazil Fazenda Sertao, prăjită de Ethnic Plantation Coffee din București, provine de la ferma Fazenda Sertao din regiunea Carmo de Minas, Minas Gerais.

Istoria Fazendei Sertão se îmbină cu primii pași ai cafelei în Carmo de Minas. José Isidro Pereira s-a născut într-o familie facand parte din prima generație de cultivatori de cafea din regiune. José Isidro a crescut și a studiat stomatologie, dar s-a întors la Carmo de Minas când mama lui a murit , el fiind singurul moștenitor al Fazendei Sertão. Astăzi, soția sa Nazaret, copiii săi și nepoții au grijă de Fazenda Sertão.

Fazenda Sertão este situată la 1000m altitudine, în Carmo de Minas. Are o temperatură medie anuală de 18ºC. Culturile sunt plantate pe vârful dealurilor, cu pante de până la 50 grade. Este o măsură importantă pentru evitarea înghețurilor frecvente în regiune, iarna, care afectează sănătatea pomilor, asigura o coacere mai uniformă precum şi protecție împotriva infecțiilor fungice. Toți acești pași, în cele din urmă, au ca rezultat obținerea unei calitati finale mai bună pentru boabele de cafea.

Cu un scor de 85+ în nota SCA, cafeaua de specialitate Brazil Fazenda Sertao este una cremoasă, dulce, fructată, cu un corp plin, având o aciditate medie și care te va încânta cu notele de nuci, kaki, mure și ciocolată.

Savurează

Atunci când ai chef să stai la povești cu cei mai buni prieteni!

Brand: Ethnic Plantation Coffee
Țară de origine: Brazilia
Regiune: Carmo de Minas, Minas Gerais
Producător: Fazenda Sertao
Procesare: Natural
Altitudine: 1.100 – 1.450 m
Anul recoltei: 2022
Varietate: Yellow Bourbon
Note cupping: Aciditate citrică echilibrată, Ciocolată, Dulce, Fructată, Kaki, Nuci
Scor degustare: 85+ în nota SCA
Gramaj: 250 g, 500 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Brazil Fazenda Sertao este procesată natural și are o aciditate mică.

Ethnic Plantation Coffee este o microprajitorie de cafea de specialitate unde întâlnești pasiunea pentru calitate și cafele exotice! Cantitățile de cafea importate sunt mici, iar cafeaua este prăjită săptămânal. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de plasarea comenzii și de momentul prăjirii cafelei.

Cafeaua de specialitate Brazil Fazenda Sertao este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 și 500 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0