Cafea de specialitate Roastery 29 - Columbia San Augustin

Savurează

Atunci când citești cărțile scriitorului tău preferat!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate Roastery 29 - Columbia San Augustin

42,00 lei162,00 lei

Golește
+

Această cafea de specialitate Columbia San Augustin, prăjită de Roastery 29 la Sibiu, te va încânta cu notele de mere, zahăr brun, citrice, piersică și ciocolată. Cafeaua de specialitate Roastery 29 Columbia San Augustin are un scor de degustare de 85 în nota SCA.

Ana Bolaños a fost producătoare de cafea toată viața. În 2015, ea și soțul ei au luat decizia de a se concentra pe producția de cafea de specialitate și au vândut 1 din cele 3 ferme ale acestora. Astăzi cultivă cafea de specialitate de înaltă calitate în 2 ferme și produc loturi excelente ca COLUMBIA San Augustin, Columbia (Spalata) – Cafea de Specialitate, inclusiv ombligonul din acest lot. Visul ei actual este să-și îmbunătățească infrastructura de procesare și uscare.

Pe lângă Ombligon, Ana și soțul ei cultivă Pink Bourbon, Caturra, Tabi, Geisha și Pacamara.

Ana procesează cu atenție COLUMBIA San Augustin, Columbia (Spalata) – Cafea de Specialitate pentru a păstra aromele nuanțate pe care le-a cultivat. Ea selectează manual cireșele coapte, roșii. Ea fermentează cafeaua și apoi o spală în apă curată pentru a îndepărta orice mucilagiu rămas.

Ombligon provine de la Ombligo, cuvântul spaniol pentru buric. Este un nume local pentru o varietate care are o formă de buric. Originea exactă a acestui soi este neclară. Unele presupuneri sunt că este un nou soi care a fost selectat dintre soiurile care cresc într-un centru de cercetare abandonat CENICAFE din Huila, alții cred că ar putea fi un alt termen pentru Pacamara. Oricum, atunci când este tratat cu un focus de calitate, Ombligon produce o ceașcă plăcută și de înaltă calitate.

Regiunea Huila este una dintre cele mai cunoscute zone de cultivare a cafelei din Columbia. Departamentul Huila are o populație de 1.1 milioane de locuitori și este situat în sud-vestul țării. Capitala departamentului este Neiva, un oraș de aproximativ 380.000.

Alături de Cauca și Nariño, Huila este unul dintre cele trei departamente în care se află masivul columbian, cunoscut local sub numele de Nudo de Almaguer.

Savurează

Atunci când citești cărțile scriitorului tău preferat!

Brand: Roastery 29
Țară de origine: Columbia
Regiune: Huila
Producător: Ana Bolaños, Finca La Llanada
Procesare: Spălare
Varietate: Ombligon
Altitudine: 1.650 m
Scor degustare: 85 în nota SCA
Anul recoltei: 2021
Note cupping: Ciocolată, Citrice, Măr, Piersică, Zahăr brun
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Columbia San Augustin este prăjită la prăjitoria 29 Roastery din Sibiu.

În mod standard, cafeaua de specialitate Roastery 29 Columbia San Augustin este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de data la care ai plasat comanda.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Columbia San Augustin este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită și tipul de măcinare înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0